Quantcast

Frizura

Mutatjuk az idei nyár hajszíntrendjeit

Úgy tűnik, 2021 nyara a végletekről fog szólni, már ami a hajszíneket illeti. Te döntöd el: beolvadsz vagy inkább kitűnsz?

Egérszürke

Ami tavaly a bronde árnyalat volt, az idén a mousy – azaz az egérszürke vagy hamvas barna. Ez az a világos, se nem barna, se nem szőke árnyalat, amit az utóbbi időben több hírességen is viszontláthattunk. Rendkívül visszafogott, így szinte mindenkihez illik – ha cifráznánk, a töve lehet sötétebb, a hajvégek pedig egy leheletnyit világosabbak.

Tűzpiros

A vörös élénkebb árnyalatai újra divatba jönnek, méghozzá nem is akárhogyan, a vibráló, élénkvörös hajszín is hódítani fog. Ha túl soknak éreznénk, maradjunk a rezes és velencei szőke árnyalatoknál.

Arcot keretező tincsek

Dua Lipa hozta vissza a 90-es évek nagy divatját, az arcot keretező világosabb tincseket, azaz a rouge frizurát. Finomkodásnak nincs helye, minél nagyobb a kontraszt a tincsek és a hajkorona többi része közt, annál jobb!

Láthatatlan átmenet

Egy sima, egy fordított – vagyis a feltűnő és látványos kontrasztok mellett az észrevehetetlen színátmenet lesz a szezon másik nagy trendje. Az air touch technika lényege, hogy hajfestés közben egy hajszárítóval fújják át a tincseket, így a rövidebb szálak nem érintkeznek a festékkel. A végeredmény légiesen könnyű, természetes és időtálló, a lenövés miatt biztosan nem kell majd aggódni.