Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL FAMILY

Meghan Markle ezzel a manikűrjével megszegte a királyi család egyik legfontosabb szabályát

2024. február 03.

2 perc olvasás

ELLE

királyi család manikűr francia manikűr Meghan Markle
Meghan Markle ezzel a manikűrjével megszegte a királyi család egyik legfontosabb szabályát
© Kadir Ilboga / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP

Mindenki imádja Meghan Markle manikűrjét, ami idén is nagyon divatos. 


Meghan Markle már régóta nem tartja magát a királyi család szigorú szabályaihoz, most pedig kipróbált egy igazán népszerű manikűrt. 

Ezt a népszerű manikűrt próbálta ki Meghan Markle 

A brit királyi családban szinte íratlan szabálynak számít, hogy a hölgyek csakis egyszerű, világos lakkokat viselhetnek a körmeiken. Erzsébet királynő például sosem mutatkozott feltűnő színű lakkal, és Katalin hercegnét is csak egyszer láthattuk, hogy eltért a bevett szabálytól. Ez egyébként tavaly tavasszal volt, akkor piros körömlakkot viselt.

Meghan Markle azonban sosem tulajdonított ennek olyan nagy jelentőséget. Még a királyi család dolgozó tagja volt, amikor először megjelent fekete lakkal körmein, most pedig egy újabb festést próbált ki. A legutóbbi nyilvános eseményen francia manikűrt viselt, ami egy kifejezetten visszafogott festés, ennek ellenére a protokoll szerint a királyi család tagjaként nem viselhette volna. 

Mióta Meghan elhagyta királyi feladatait, láthattuk, hogy a sötét körmöktől kezdve a klasszikus francia manikűrig különböző új irányzatokat próbál ki, amelyek a szabadságot és a függetlenséget szimbolizálják, miközben megosztja saját valódi kreatív felvillanását

– magyarázta Seriah Leslie, a Young LDN körömtechnikusa a HELLO!-nak. 

Meghan tehát nem véletlenül választotta ezt a manikűrt, ami idén is nagyon népszerűnek számít. A klasszikus fehér mellett sok színes variáció bukkant fel, és akár minták is kerülhetnek a festésre. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves