Quantcast

Style & Colour Trophy

Magyar indulóért szoríthatunk a világ legrégebbi fodrászversenyén

Magyar indulóért szoríthatunk a világ legrégebbi fodrászversenyén

Az idei versenyzőknek a francia balayage technikát kell tökéletesíteniük.

A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy a fodrász szakma egyik legrangosabb versenye, amelyben idén a világ minden tájáról több mint 4500 fodrász vett részt. Az idei megmérettetés fókuszában az utóbbi években töretlen népszerűségnek örvendő hajfestési technika, a francia balayage állt. 

A hazai döntőt Tóth Márk nyerte meg, akit beválasztottak a 9 nemzetközi döntős közé. Márknak egy, a pályamunkájához hasonló francia balayage technikával elkészített frizurát kellett elkészíteni a nemzetközi döntőre, modellje pedig a gyönyörű Szabó Zsófi lett. Az eredmény magáért beszél. 

Elindult az online szavazás

Az 1954-ben először megrendezett Style & Colour Trophy a világ leghosszabb ideje tartó fodrászversenye. A 2021 az első év, amikor a verseny digitális formában történik, így először nyitja meg kapuit a nagyközönség számára, hiszen mi is szavazhatunk kedvencünkre. A szavazásra 2021. november 15–21. között kerül sor a styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com weboldalon. 

Szurkoljunk együtt Tóth Márknak és szavazz te is, hiszen minden szavazattal közelebb kerül ahhoz, hogy hazavigye a közönségdíjat, ami hatalmas siker lenne olyan országokkal versenyben, mint Ausztrália, az Egyesült Államok, Franciaország, Japán, Kanada, Mexikó, Oroszország vagy Olaszország. 

Szavazz te is Márkra most a Style & Colour Trophy weboldalán!