Quantcast

#HairGoals

Kiderült, melyik híresség frizurájára keresnek rá a legtöbben

Kiderült, melyik híresség frizurájára keresnek rá a legtöbben
© Marc Piasecki/GC Images

Az egyik legismertebb színésznő lett a befutó.

Azt nem jelenthetjük ki magabiztosan, hogy a fodrászok mindig örülnek neki, de tény, hogy sokan érkeznek a szalonba egy-egy híresség fotójával, hogy ugyanolyan – vagy legalábbis nagyon hasonló – frizurát vágassanak maguknak.

Elég csak Blake Lively kifogástalan beach hullámaira vagy Sarah Jessica Parker finom ombre hajszínére gondolni, amik láttán szinte mindenkinek kedve támad felhívni a fodrászát. De vajon melyik híresség frizurájára kereshetnek rá a legtöbben a Google-ben? Az ausztrál Recreate Yourself csapata utánajárt az adatoknak, és kiderült, hogy toronymagasan Jennifer Aniston vezeti a listát. A színésznő immár közel harminc éve kimeríthetetlen inspirációforrás, nem véletlen, hogy a kilencvenes években a Jóbarátokban alakított karaktere után egy hajvágási stílust is elneveztek, ez volt a híres „The Rachel”.

Hihetetlen, de több mint 600 ezer keresés érkezik a Google-ban Jennifer védjegyévé vált szőke frizurájára, őt követi Selena Gomez 400 ezer és Ariana Grande közel 370 ezer kereséssel. Ez is bizonyítja, hogy Jennifer Aniston igazi időtlen ikon, akinek a megjelenése nők milliót inspirálja világszerte – nem véletlenül indította el szeptemberben saját szépségápolási márkáját. A LolaVie kínálatában pedig kizárólag hajápolási termékeket találhatunk!

Forrás: Elle