Quantcast

Liquid bob

Fényes, lágy és elegáns: itt a legvonzóbb hajtrend 2022-re

Fényes, lágy és elegáns: itt a legvonzóbb hajtrend 2022-re
© CoffeeAndMilk

Két ismert irány eredményeként a liquid bob mindent megtesz azért, hogy 2022 stílusosan, mégis egyszerűen induljon.

Már 2021-ben is láthattuk kedvenc hírességeinken, a liquid bob egyelőre nem veszít népszerűségéből. Ez a trend arra törekszik, hogy a hajat simábbá és fényesebbé tegye, miközben puha és könnyű érzetet ad neki, ami a lehető legkényelmesebb viselet.    

Mi a liquid bob titka?  

A bobnak számos változata volt már az elmúlt években. Rendkívül rövid, vagy akár réteges, továbbra is időtlen és időtálló frizura. De ezúttal már nem az extravagáns hosszúságokra és a rock and roll vágásokra törekszünk. Az egyszerűség, a hatékonyság és mindenekelőtt a hajunk egészsége mellett tesszük le a voksot.

A liquid bobhoz szabaduljunk meg a felesleges és sérült hossztól, és válasszunk egy egyenes, klasszikus és elegáns vágást. A frizura az otthoni ápolási protokollunknak köszönhetően lesz fényes és sima.

Ahhoz, hogy egészséges, fényes és sima hajat kapjunk, kezdjük egy keratinos kezeléssel, mielőtt elővennénk a hajvasalót. A keratin ugyanis erősíti a hajat, a külső rétegét is védi és kisimítja. Ezek a kezelések tehát nemcsak megtisztítják hajunkat, de mindenekelőtt megkönnyítik a hajunk megmunkálását, hogy tökéletes liquid bobot kapjunk. Az eredmény? Fényes, lágy és elegáns frizura. 

Forrás: Elle