Quantcast

Hogy mindennap más lehess, és mégis önmagad maradj

TÁMOGATÓI TARTALOM

Hogy mindennap más lehess, és mégis önmagad maradj

Akár tengerparti hullámokat szeretnél egy nyár esti vacsorához, akár lágyan göndörödő fürtöket egy romantikus sétához, akár retró viseletet lesimított hullámokkal egy bulira, a Notino hullámosító hajvasalók és hajsütők segítségével elkészítheted a megálmodott frizurát.

Ki ne vágyna olykor rakoncátlan fürtökre, főleg nyáron, amikor nem kell sapka alá rejteni a hajunkat? Ma már nem kell hogy a loknis haj vágyálom maradjon, mert a Notino számos olyan terméket kínál, melyek segítségével nemcsak a tartós hullámok garantáltak, de használni is rendkívül egyszerű őket. Ha nem tudod eldönteni, hogy hajsütővasat vagy hullámosító hajvasalót válassz, íme néhány szempont, amely megkönnyítheti a dolgod.

 

A hajsütők elsősorban különböző méretű és formájú hullámok előállítására alkalmasak, ezért jó, ha előre tudod, milyen fürtöket szeretnél. Például ha szuper vékony és göndör tincsekre vágysz, ne válassz se vastag, se tripla fejű sütővasat. Ha tudod, hogy gyorsan kell elkészülnöd reggelente, akkor a kúp hajsütővas számodra a megfelelő társ – egyszerűen csak fel kell tekerni rá a tincseket néhány másodpercre, és kész is a dús, göndör haj!

A hullámosító hajvasalókkal több tucat frizurát készíthetsz el, és csupán egyetlen eszközt kell megvásárolnod. Szépen kisimított egyenes hajad lehet a munkahelyi találkozókon, és csábítóan hullámos, rakoncátlan fürtjeid egy randin. A „kerek” hajvasalók egyaránt alkalmasak a tökéletesen egyenes haj és az elegáns hullámok elkészítésére is. A többfunkciós hajsütővas és hajvasaló nem csupán kettő az egyben, mert számos cserélhető toldalék jár hozzá, melyek különböző funkciókat látnak el, például kreppelheted is hajad, ha farsangi buliba mész.

 

Az otthoni hajformázás percek alatt megvalósítható a Notino termékeivel. Hogy mindennap más lehess, és mégis önmagad maradj.