Quantcast

#Brunette

Öt hajszíntrend, amivel megújíthatod a barna frizurádat

Öt hajszíntrend, amivel megújíthatod a barna frizurádat
© Imaxtree

Ki mondta, hogy a barna haj unalmas? Mutatjuk a közeljövő uralkodó trendjeit a karamelltől az ezüstös tincsekig!  

Sötét és ragyogó

Az alapvetően sötét hajúak főként a világosabb árnyalatokkal szeretnek kísérletezni, de miért ne merészkedhetnénk át a sötét oldalra is egy kicsit? A barna intenzitását a sötét kontrasztokkal is kiemelhetjük, egy kis egészen sötét kék vagy szürke új dimenziót ad a frizurának.

Ezüstös tincsek

Andie MacDowell a cannes-i filmfesztiválon debütált ősz frizurájával, és ezzel új trendet indított el: a hírességek egyre másra jelennek meg természetesen ősz hajukkal a vörös szőnyegen. A részben vagy egészében ezüstös frizurával nem lehet most mellélőni! 

Az ősz trend a hajfestésben is visszaköszön, az ezüst ombrétól az osztrigaszürke balayage-ig, ami egyszerre merész és szórakoztató!

Karamell

A babylights és a tigrisszem után itt van a 2022-es trend, ami egy kis világosságot csempész a sötétbarna tincsekbe: a karamell highlightok. Ez a festési technika egyszerűen karbantartható, a lenövéstől nem kell tartanod, és az arcot is remekül kiemeli!

Mokka

A mokka tónusok lehetővé teszik, hogy megtartsd a sötét alapszínedet, és a világosítás sem veszi el a haj hideg tónusának mélységét és gazdagságát. A legjobb eredmény érdekében a hajtő vonala alatt három ujjnyival érdemes kezdeni a színezést.

Sötét, de nem teljesen

A kilencvenes évek trendjeinek jövőre sem fogunk búcsút inteni – ami a hajunkat illeti, ez a kéttónusú festés formájában marad meg. Az erőteljes kiemelések a virágkorukat élik, barna és szőke jól megfér egymás mellett, függőlegesen és vízszintesen egyaránt. Ha kerülnéd az extrém megoldásokat, kérd olyan részre, ahol egy jól irányzott fésüléssel akár teljesen elrejthető a színkontraszt.

Forrás: Elle