Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Trend

Eva Longoria új hajáról beszél most mindenki, merész dolgot vállalt be

2024. január 09.

2 perc olvasás

ELLE

Eva Longoria frizura haj
Eva Longoria új hajáról beszél most mindenki, merész dolgot vállalt be
© Shutterstock

Eva Longoria ismét átalakult!


Eva Longoria az elmúlt időszakban egyre több hajtrendet kipróbált. Néhány hónapja megírtuk, hogy a hosszú haja jóval rövidebb lett, ám most még ennél is messzebbre ment, ugyanis kipróbálta a shag vágást, valamint frufruja is lett. Azonban van egy nagy trükk a dologban, mindjárt eláruljuk! 

Kicsit retrós

A shag vágás kicsit retró hatású, valamint kócos is, de ennek ellenére nagyon nőiesen lehet viselni. Eva Longoria csodaszép az új frizurájával, és feldobja a megjelenését. A színésznő több fotót is megosztott egy nyilvános eseményről, ahol már az új hajával jelent meg. Íme, az eredmény:

Eva Longoria még mindig szuperszexi 

– írta egy kommentelő.

Elképesztő ez a haj, nagyon menő

– szólt hozzá valaki más.

Akadt azonban olyan is, aki nem volt elégedett:

Mi ez a rengeteg furcsa hajtrend mostanában? Csak én unom?

– tette fel a kérdést egy harmadik hozzászóló. 

Paróka

Eva Longoria a People magazinnak elárulta, hogy kicsit átverte az embereket az átalakulásával, ugyanis valójában nem a saját haját láthatták rajta, hanem egy parókát. Kiderült, hogy a színésznő parókáját Dimitris Giannetos hajguru formálta tökéletesre a siker érdekében. A végeredmény? Jennifer Beals ihlette haj a '80-as évek Flashdance című filmjéből. A színésznő tehát valójában nem vállalta be a shag vágást és a frufrut, csupán arra az egy estére, de remekül áll neki, így talán a jövőben tényleg meglépi. Az biztos, hogy a végeredményt látva sokan elhitték, hogy a Született Feleségek egykori sztárja rövid hajat és frufrut csináltatott magának. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves