Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

DOLCE&GABBANA K&Q

Megérkezett a millenial generáció új kedvenc illata

2024. március 27.

3 perc olvasás

ELLE szerkesztőség

Dolce&Gabbana parfüm DolceGabbana DGBeauty KbyDolceGabbana QbyDolceGabbana

Támogatott tartalom

Megérkezett a millenial generáció új kedvenc illata
© Dolce&Gabbana

A Dolce&Gabbana bemutatja az új K & Q Eau de Parfum Intense illatokat, két új parfümöt, melyek a következő szintre emelik a már jól ismert K & Q by Dolce&Gabbana illatcsaládot.


2023 tavaszán óriási sikerrel robbant be a millenial generáció nagy kedvence, a Q by Dolce&Gabbana Eau de Parfum, mely méltó kiegészítése volt a korábbi, K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum illatnak. A K&Q illatpár, azaz a király és a királynő azonnal a fogyasztók, különösen a millenial generáció kedvencévé vált, magával ragadó illata és lenyűgöző csomagolása mindenkit rabul ejtett.

 

Most, a sikert meglovagolva eljött az ideje, hogy a Dolce&Gabbana bemutassa az új K&Q Eaux de Parfum Intense illatokat, melyek teljes egészében a millenial generáció igényeire vannak szabva: még intenzívebb, még igézőbb és még addiktívabb, mint eddig!

A PARFÜMŐR MESTERNŐ ISMÉT MEGTALÁLTA A TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓT

Az új K&Q Eaux de Parfum Intense Daphne Bugey nevéhez fűződik, aki a legértékesebb alapanyagok és az olasz összetevők bölcs kombinációja révén két igazán jellegzetes energiájú illatot hozott létre. Ez az új összeállítás még erőteljesebb és még intenzívebb korábbi párjánál, ezáltal egy abszolút felejthetetlen élményt biztosít.

Q EAU DE PARFUM INTENSE

A Q Eau de Parfum Intense megőrzi elődjének eredeti fejjegyét, a karakteres szicíliai citrom frissességét, melyet a narancs ragyogása és a jázmin szirmainak hevessége fokoz tovább. „Az új Q Eau de Parfum Intense-ben továbbra is a cseresznye a megszokott fő összetevő, de még melegebb és még mélyebb árnyalatokkal sötét cseresznyévé változik, ami a heliotróp nőiesebb és bódítóbb oldalával keveredik, ezáltal egy gazdagabb textúrát adva az illatnak” - magyarázza Daphne Bugey. Az eredeti Q Eau de Parfum fényesebb alapjegyével ellentétben, ennek az új változatnak a csábító energiáját az érzéki borostyán akkordok emelik ki.

K EAU DE PARFUM INTENSE

„A K Eau de Parfum Intense megőrzi a szicíliai citrom és a vörös narancs energiáját és pezsgését, amely az eredeti fejjegyekben is megjelenik. Az új illat szívjegyét a füge krémessége jellemzi, amely főszereplője volt már a K Eau de Parfumnek is, majd a sáfrány meleg és fűszeres vonásai egészítik ki, és végül a felejthetetlenül elegáns fás alapjegy következik, amely mély és érzéki bőrszerű tónusokra épül” - mondja Daphne Bugey. Ezeknek az elemeknek a kombinációja egy még erőteljesebb illat alapjait fekteti le.

A két új illat egy mindent elsöprő, lángra lobbantó, addiktív mámorba borítja viselőjét, melyet mindenkinek azonnal ki kell próbálnia!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves