Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tippek

Íme, a 60 éves Demi Moore 3 lépéses bőrápolási rutinja, amitől mindig gyönyörű

2023. szeptember 15.

2 perc olvasás

ELLE

szépség bőrápolás Demi Moore
 Íme, a 60 éves Demi Moore 3 lépéses bőrápolási rutinja, amitől mindig gyönyörű
© Getty Images/Monica Schipper

Demi Moore ettől mindig olyan szép! 


Kíváncsi vagy rá, hogy Demi Moore milyen trükkökre esküszik, ha a bőrápolásról van szó? Nos, most eláruljuk, hogy a színészőnél mi az a 3 fontos szabály, amiket mindig betart. Lássuk be, hogy a 60 éves világsztár még mindig bomba formában van, és semmit sem fog rajta az idő. 

Nemrég ismét lenyűgöző fotókat osztott meg

Demi Moore tudja, hogy a bőrápolás, az étrend, az életmód és a genetika egyaránt szerepet játszik az öregedési folyamatban. Azonban mindig szakít arra, hogy a bőrápolását a megfelelő módon végezze, és természetesen az étrendjére és az életmódjára is odafigyel. 

Íme, a bőrápolási rutin lépései

Demi Moore nemrég egy interjúban felhívta a figyelmet arra, hogy kulcsfontosságú, hogy minden nap időt szakítsunk a tisztításra és a hidratálásra. A kutatások is bizonyítják, hogy a fiatal kortól kezdődő hidratálás jótékony hatással lehet a bőrre az élet későbbi szakaszában. A színésznő továbbá esküszik a gua sha kőhöz arcmasszázshoz, ami elősegíti a vérkeringést, emelheti a bőrt, sőt javíthatja a finom vonalakat és ráncokat. Segíthet a nyirokelvezetésben is, így az arc kevésbé tűnik puffadtnak, és oldja a feszültséget.

Az utolsó dolog, amiről a színésznő sosem feledkezik meg pedig nem más, mint az, hogy a sminkjét mindig lemossa, és sosem fekszik le anélkül, hogy ne távolította volna el, ugyanis tudja, hogy különben a pórusok eltömődhetnek, és nem lesz friss az arca. A színésznő biztos benne, hogy az arcápolóval végzett rendszeres kezelések is hozzájárultak ahhoz, hogy évtizedekkel fiatalabbnak nézzen ki.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves