Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÁLOMMUNKA

Óránként 116 ezret fizetnek, ha kipróbálod a legújabb barnító krémeket

2022. augusztus 21.

1 perc olvasás

Kovács Gréta

barnító munka önbarnító szépségápolás tesztelés
Óránként 116 ezret fizetnek, ha kipróbálod a legújabb barnító krémeket
© Shutterstock

Hihetetlen órabért fizetnek csak azért, hogy az otthonodben tesztelhesd a legújabb barnító krémeket! 


Ha te is szereted az önbarnítókat, érdemes lehet kinézned egy ehhez hasonló munkát: a szépségápolási termékeket árusító JustMyLook ugyanis kész 116 ezer forintos órabért fizetni annak, aki hajlandó tesztelni, dokumentálni, valamint őszintén leírni a véleményét a legújabb, legmenőbb barnító krémekre!

Önbarnítókat tesztelni? Igazi álommeló! 

Az álláshirdetéshez persze hozzátartozik, hogy nem egy állandó munkahelyről van szó, csupán egy heti egyszeri alkalomról, ami viszont két hónapon át tartani. Tehát a megbízatás összesen nyolc alkalomra szólna, amiért összesen 928 ezer forint, tehát majdnem egy teljes millió forint ütheti a szerencsés kiválasztottak markát!

Nem kérdés tehát, hogy egy igazi álommunkáról van szó! A rossz hír viszont csak az, hogy a jacuzzi-tesztelőkhöz és a fánk kóstolókhoz hasonlóan az önbarnító tesztelős munka is csak felnőtt, brit állampolgárok számára elérhető, tehát esélytelen, hogy innen Magyarországról bárkit is kiválasszanak.

Vajon Magyarországon is lesz hasonló álommeló?

Arról jelenleg nincs információnk, hogy Magyarországon is elérhető-e hasonló menő állásajánlat, azonban mivel itt is nagy népszerúségnek örvendenek az önbarnítós készítmények, érdemes lehet reménykedni abban, hogy  ez az angol hirdetés meghozza a hazai webshopok kedvét egy hasonló állásajánlathoz! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves