Quantcast

Hajlakkot!

A 6 legkülönlegesebb téli hajtrend

A 6 legkülönlegesebb téli hajtrend

Méretesre tupírozott, hosszú, göndör vagy tükörfényű egyenes – ebben a szezonban sem lesz unalmas a frizuránk!

Ez az év legszebb időszaka. A előkerül a vörösbor, az ünnepi szezon közeledik, mi pedig új téli hajtrendeket hoztunk, amelyek a legszürkébb téli reggelt is feldobják, vagy bármelyik ünnepi partin elkápráztatják a vendégeket. A hírességek fodrászai, King Carter (aki Keke Palmer és Duckie Thot glamúrja mögött áll) és Priscilla Valles (aki Kim Kardashian Westet és Megan Foxot is ügyfelei között tudhatja) kiválasztották hat kedvenc téli hajtrendjüket. A nagy és merész hajaktól kezdve a rengeteg lokniig, íme a trendek, amelyeket hamarosan mindenhol látni fogsz. Próbáld ki otthon is!

 Minél nagyobb, annál jobb!

"Szerintem a nagy, szexi díva haj visszatért" – mondja Carter. "Ideje beleszeretni egy doboz hajlakkba, bébi!" 
Valles ugyanezt a véleményt osztja: "Szerintem kevesebb tengerparti hullámot fogunk látni, és minden a dús, telt és egészséges hajról fog szólni".

Ennek a teltségnek az eléréséhez olyan termékek használatát ajánlja, mint a K18 hajmaszkja, amely belülről kifelé hidratálja a szálakat. Szintén szerepel a nagy hajú must-have listáján a Dyson Airwrap, a T3 BodyWaver hajsütővas és a Glam Seamless Luxe Clip-ins.

Félig fent, félig lent

King Carter nemrégiben Duckie Thotnak készítette el ezt a frizurát. "Csak egy hajgumira, egy jó hajkefére és hajspray-re van szükséged, hogy a hajat lófarokba hátrasimítsd" – teszi hozzá.

Még több göndör fürtöt!

"Nagy göndör hajat érhetsz el ezen a télen, ha esténként twist out-ot csinálsz" – mondja Carter. A módszer lényege a dupla csavarás: először egy-egy vékony tincset magában csavarunk meg, azután a kettőt összecsavarjuk.  "Először alkalmazd a Miss Jessie's Pillow Soft Curls hajpakolást, és egy hajszérumot, amit a tincsekbe dolgozhatsz, miután a hajad kiengedted".

Ha póthajjal szeretnéd elkészíteni ezt a frizurát, akkor az Upgrade Deep Wave vagy Kinky Curly textúrákat ajánlja, attól függően, hogy milyen göndörségre vágysz.

 Az ikon

"Gondolj Cherre, Kim Kardashian Westre vagy Naomi Campbellre mély középválasztékkal, derékig érő hajjal és egy lágy kerettel az arc körül!" – mondja Carter. Csak egy jó hajvasalóra, amilyen a Dyson Corrale és egy szérumra van szükséged a finish-hez.

 

Ice ice, baby

A hűvös tónusú haj télen elengedhetetlen. "Itt az ideje, hogy búcsút ints a meleg tónusú hajnak, és jöjjön a jég!" – teszi hozzá Carter.

 

Klasszikus

Valles szerint a középhosszú, dús haj idén télen is trendi lesz. "Hogy a hajad nagyobb volument kapjon, használj póthajat a Glam Seamless termékcsaládból" – mondja.