Quantcast

35 frizura vékonyszálú hajra

Mutatjuk, hogyan érd el a dúsabb hatást.

Vékonyszálú hajjal nehéz előre megmondani, hogy melyik frizura a lehető legjobb számodra. Szerencsére nem kell tovább keresgélned, összegyűjtöttünk 35 frizurát az Instagramról, amik közül kedvedre válogathatsz!

1. Ombre Bob

Ez a fajta frizura azért különleges, mert elől hosszabbra van meghagyva a hossz, így biztosít dúsabb textúrát.

2. Hosszú frufrú

View this post on Instagram

oh hey there..

A post shared by Tatiana Elizabeth Price (@tatianaelizabethh) on

Ha a szempilládig meghagyod a frufrúd, keskenyebbnek tűnik majd az arccsontod.

3. A pixie

A pixie frizura a legegyszerűbb fazon, mégis rengeteg féleképpen lehet hordani. Bolondítsd meg rövid fürtjeid hajcsattokkal, vagy egy mintás fejkendővel.

4. A Lob

Meghan Trainor egy sikkes, rövid frizkót vállalt be, amit egyszerű fenntartani, hiszen pár havonta csak egy kicsit vissza kell vágatni belőle.

5. Vizeshatás

Ha olyan lookra vágysz, ami a pára ellen is tartós marad, próbáld ki ezt a hátranyalt frizurát. Tegyél zselét a hajtöveidre, majd hátrafelé fésülve szimplám oszlasd el a hajadon.

6. Trükkös fonat

Ebben a videóban megnézheted, hogyan kell elkészíteni ezt az egyszerű, de annál látányosabb fonatot.

7. Alsó copf

Egy kevés szárazsampon, hogy nagy volumene legyen hajadnak, így a copf sokkal lazábbnak, tűnik majd. Ennél a frizuránál elengedhetetlen a hatalmas kiegészítők viselete!

8. "Igénytelen" frufrú

View this post on Instagram

Stay tuned... #hairbyhos

A post shared by HosHounkpatin🌍🇫🇷🇩🇪 (@hoshounkpatin) on

Szerencsére nem csak a vastag szálú hajtípussal rendelkezőknek áll jól ez a fajta vágás. Ha kócosabb hatást szeretnél, fújd fel sós hajspray-vel.

9. Laza furfú

Na ez a frizura tökéletes mindenkinek, akinek vékonyszálú haja van. A felkötött konty optikailag dúsabbá teszi a lookot.

10. A nagy konty

Ez a hatalmas konty egyértelmű, hogy a legvékonyabb hajnak is dús, vastag látszatot kölcsönöz.

11. Nagy volumenű bob

View this post on Instagram

Disco Party Vibes 🕺🏽

A post shared by ساندرا |SANDRA SHEHAB (@missshehab) on

Ha vékonyszálú a hajad, a forró hajcsavaró a legjobb barátod. Hagyd a hajadban 10 percig, és mire kiszeded a csavarokat, Cindy Crawford is megirigyeli a hullámos fürtjeidet.

12. Göndör frizkó

Nagy, ugráló göndör fürtök volument, és vastagságsot biztosítanak a hajadnak.

13. Egyenes

View this post on Instagram

@margotrobbie x @alexachung

A post shared by Bryce Scarlett (@brycescarlett) on

Az egyik hátránya a vékonyszálú hajnak, hogy a fejedre lapul. Kovácsold előnnyé, és vágasd le középhosszúra, ahogy Margot Robbie is tette.

14. Függöny frufrú

Ez a fajta frufrú, középen elválasztva dúsabb hatást adnak a hajadnak. Teremtsd meg a vastag haj illúzióját a függöny frufrúval!

15. Lesimított alsócopf póthajjal

Ha csak egy-egy alkalomra szeretnéd meghosszabítani a hajad, ez a tincses póthaj tökéletes, hiszen csak felcsattolod, és voilá!

16. Lépcsőzetes, vállig érő

View this post on Instagram

hi Cannes...you’re very pretty

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ha nem szeretnédrövidre vágatni hajad, hagyd meg vállig, és dúsító spray-vel fújd át hajmosás után.

17. Oldalt elválasztott

View this post on Instagram

@margotrobbie x @chanelofficial

A post shared by Bryce Scarlett (@brycescarlett) on

Klasszikus, mindig beválik ez az oldalt elválasztott, vállig érő bob.

18. Hosszabb pixie

A pixie frizurák elbűvölőek tudnak lenni, de ha csak pár centivel hosszabban hagyod meg a hajad, sokkal vastagabbnak tűnik majd.

19. Balayage

Mivel a balayage lágyabb színezótechnikával készül, mint egy normál festés, extra textúrát ad a hajadnak anélkül, hogy bármit is kezdened kéne vele otthon.

20. Virágos kiegészítők

Különleges alkalmakkor szuper ötlet, hogy virágokkal díszitsd fel a hajadat.

21. Hullámos frufrú

A nyári hőség és a pára nem kivételez egyik hajtípussal sem. Hagyatkozz a textúrákra, és hord a hajad tengerpartot idéző hullámokkal.

22. Hátrafésült, elcsattolt frizkó

Ezt a lookot úgy tudod elérni, hogy hatalmas hullámokat varázsolsz a hajadnak, majd a füled feletti szekciókat hátracsattolod. Ezzel a frizurával tökéletesen el tudod rejteni a póthajat is.

23. Felcsavart konyt

Ehhez a konythoz mindenképpen használj szrazsampont, hogy megnöveld a hajad volumenét, kösd copfba, majd csavargasd addig a hajad, míg eléred ezt a hatást.

24. Díszített hullámok

Fesztiválokra ez a kiegészítő a hajba tökéletes.

25. Félig befont haj

Ez a look egértelműen igényli a póthajat, de csodásan nézel ki majd benne egy buliban. A lényeg, hogy a csattos póthaj olyan hosszúságú legyen, mint a sajátod, mivel a cél a dúsabb hatás elérése, nem pedig a hosszabbé.

26. Elvékonyított frufrú

Ha nem akarod, hogy túlságosan a szemedbe lógjob a frufú, vágad le inkább oldalasan, így az arcod is keretet kap. Dúsabb hatásért fújd be sós spray-vel a hajad.

27. Kócos hullámok

Laza hullámok elérése érdekében használ hajsütővasat, majd fésüld meg hajad. Érdemes itt is szárazsampont használni a hajtöveken.

28. Fejpánt

A fejpánt legjobban egy laza konttyal néz ki. Hagyj elől kiengedve pár tincset, hogy dúsabb hatást érhess el.

29. Feltupírozott copf

Ezt a frizuát úgy tudod legkönnyebben elkészíteni, ha először kivasalod a hajad, majd feltupírozod a töveket. Egy nagy hajkefével fésüld át a tetjét, majd kösd fel egy szoros copfba.

30. Frufrú

A frufrú igazából optikailag dúsabbá teszi a hajad, ez a frizura átalakítás tökéletesen bemutatja ezt.

31. Kócos konty

Mielőtt felkötnéd a hajad, adj hozzá száraz sampont, vagy teytrúlásó spray-t, a hajtövektől egészen a közepéig. Ettől nem lapul majd le a hajad azonnal, miután felköltötted.

32. Félig felkötve

View this post on Instagram

This is the year of miracles and manifestation ✨

A post shared by Jasmine Sanders (@golden_barbie) on

Na, a póthaj ebben az esetben is kiváló segítség lehet, hogy sokkal dúsabb legyen a hajad. Ez a frizura elegáns vagy laza alkalmakkor is tökéletesen beválik, hullámosítsd be a tincseid, hogy még természetesebb hatást érj el.

33. Besütött frufrú

Még egyszer elmondjuk, hogy a frufrú a legjobb módja annak, hogyan keltsd a dús haj illúzióját, ha vékonyszálú tincseid vannak.

34. Fokozatosan vágott bob

Mimél vékonyabb szálú a hajad, annál jobban fog állni a rövidebb haj. A váll fölötti, bob frizurával biztos, hogy nem fogsz mellélőni. A hullámoktól pedig dúsabbnak és élettel telibbnek tűnik majd.

35. A J.Lo konty

Tartogasd ezt a kontyot a strandszezonra - a sós tenger vize megteszi majd a kellő hatást, azonnal dúsabbá és hullámosabbá varázsolja majd hajad.