Quantcast

#Brown

A barna hajszín 3 új arca idén télen

A barna hajszín 3 új arca idén télen
© Armando Grillo/Imaxtree

A barna hajszín most a legkülönfélébb árnyalatban ragyog, így például leheletnyi szőke, karamell vagy akár ősz alaptónusokkal is viselhetjük.

A barna az egyik legszebb és legsokoldalúbb hajszín, mert könnyed eleganciát és természetességet sugároz, és a szőke hajjal ellentétben nem kell állandóan átfesteni. Éppen ezért a barna ismét az egyik legnépszerűbb hajszín 2021 telén, de persze az új szezonban néhány trendfrissítéssel érkezik. Alaposan szemügyre vettük őket, és most bemutatjuk a három legfontosabb hajszíntrendet barna hajhoz, amelyek egy kicsit frissebbé teszik a megjelenésünket és talán arra inspirálnak, hogy a jövőben a barna-szőke árnyalatokkal kísérletezzünk.

1. Golden Brunette

A Golden Brunette egy nagyszerű hajszíntrend azoknak, akiknek hiányzik a nyár - hiszen az arany óra fényei ihlették. Ez a napnyugtát megelőző időszak, amelyek meleg, aranyló fényei különösen előnyösek a fényképezéshez. Pontosan ez a fényhangulat az inspirációja az új Golden Brunette hajszíntrendnek, amely egy klasszikus barna árnyalaton alapul, amelyet aranyszínű, enyhén vöröses alaptónusokkal egészítettek ki. Ezek a  meleg árnyalatok lágy jelleget kölcsönöznek a hajszínnek, és friss arcszínt varázsol a sápadt arcra.

2. Mousy Blonde

A "Mousy" jelentése "egérszürke", ami nagyjából leírja, miről szól ez a hajszíntrend. Bevalljuk, hogy a mousy kevésbé hangzik elbűvölően, de színként szuper előkelően néz ki, és nagyszerűen illik a hűvös, rózsás, porcelán árnyalatú bőrhöz. Szürkés alaptónusai hűvös és hamvas jelleget kölcsönöznek a barna hajnak, és az arcbőrnek ugyancsak hűvös árnyalatot valamint élénkíti a kék és zöld szemszínt. Opcionálisan tehetünk a Mousy Blonde-hoz finom szőke melírt, de anélkül is szuper elegánsan néz ki ez a hajszíntrend.

3. Caramel Mocha

2021 telén már nem a kedvenc baristánktól, hanem a megbízható fodrászunktól fogjuk megrendelni a karamellás mokkánkat. Mert a karamellás mokka nem csak egy kávé, hanem egy új hajszíntrend is barna hajhoz. Ennek alapja egy nagyon sötét, mokkaszín alaptónus, amelyet karamellszőke kiemelésekkel tesznek izgalmassá. Elkészíthető például egy klasszikus balayage technikával, vagy csak a hajvégeken illetve az arc körül. Akárhogy is - a karamellszínű kiemelések meleg arany fényt kölcsönöznek a hajnak, ami a sötétbarna hajszínt élettelibbé és ragyogóvá teszi. Hailey Bieber egyébként a mi múzsánk, ha erről az új hajszíntrendről van szó!