Quantcast

20 hajtrend, amit mindenhol látni fogsz 2020-ban

20 hajtrend, amit mindenhol látni fogsz 2020-ban

A szőke tincsektől a '80-as évek loknikig

A bennünk élő nagymama értetlenül kiabálja, hogy "hogy lehet máris 2020? Miért telik ennyire gyorsan az idő?". Azonban a nagymama mellett ott rejtőzködő, fantasztikus és gyönyörű énünknek ilyen gondolatai vannak: "Új frizura!" Mivel új év, sőt, új évtized kezdődött, rengeteg új hajtrenddel kell megismerkednünk. A kérdés csak az, hogy neked melyik áll a legjobban!

Szuper "Statement" hajpántok

Az egyik legnagyobb hajtrend 2020-ban a hatalmas, díszes és giccses hajpánt lesz. Egyszerű és könnyű a használatuk, sokféleképpen variálhatóak. Gondolj csak Blair Waldorfhíres hajpántjaira!

A modern retró

A dauerszerű hullám már tavaly is feltűnt a kifutókon, idén pedig egyre népszerűbb lesz. A bozontos, lépcsőzetes vágás és a hetvenes évekbeli frufru mellett a bob és a hosszabb frizura is megállja a helyét. Egy tetoválással ellentétben ez a trend nagyjából 4-5 hónapig tart majd, így bármikor változtathatsz a frizurádon, ha meguntad

Rövid, maszkulin haj

A rövid haj is egyre trendibb, minél férfiasabb és rövidebb fazont szeretnél, annál népszerűbb lesz a frizurád. Charlize Theron, Kristen Stewart és Emma Thompson is bevállalta már.

A vörös minden árnyalata

Nagyon fontos, hogy a bőrszínedhez legjobban passzoló vörös árnyalatra festesd a hajad. 2020-ban a romantikus, rezes, aranyos beütésű vörös lesz inkább trend.

Szalagok

Tavaly a nagy csatok számítottak, idén pedig előkerülnek a szalagok. Egy selyem, bársony vagy szatén szalag akár hajgumiként akár csak pántként, tökéletesen kiegészíti majd a szettedet. Plusz, szörnyen olcsó!

Kiszőkített tincsek

Ez a trend hatalmas lesz idén. Dua Lipa már tavaly kipróbálta, mindenki másnak pedig idén fog eszébe jutni, hogy olyanra festesse a haját, mint Britney Spears-nek volt a kilencvenes években.

Klasszikus kék

2020 egyik meghatározó hajszíne a kék lesz, annak is inkább a mélyebb, merészebb árnyalata. Arra vigyázz, hogy az otthoni festés során még véletlenül se legyen zöld a hajad!

A '80-as évekbeli göndörség

Idén visszaköszön az a fajta göndör fürt is, amivel utoljára a nyolcvanas években találkoztunk. Ez a frizura elől rövidebb, majd hátrafelé hosszabbodik, amivel kihangsúlyozza az arccsontot és az arcéleket. Garbóval tökéletes!

Fonat, bármilyen formában

A lényeg nem is maga a fonat, hanem a kiegészítők, amikkel kiemelhetjük azt. Gyöngyök, karikák, csatok, csak a képzelőerőnk szab határt!

Szivárvány színű balayage

A feltűnő, merész színek még mindig nagy népszerűségnek örvendenek. Az emberek élénk, őrült színű melírokat és átmeneteket kérnek a hajukba. Ez a trend 2020-ban is megmaradni látszik.

Hanyag hullámok

Nagy hullámok, melyek elvesznek a hosszú hajban és azt a hatást keltik, hogy ilyen frizurával keltünk fel. Ennek ellenére egy szimpla hajvasalóval te is elérheted ezeket a hullámokat. A lényeg, hogy amint kész vagy a göndörítéssel, egy kefével fésüld át a tincseid, majd fújd be lakkal.

Mocsárzöld

Billie Eilish-nak köszönhetően a mocsárzöld árnyalat igen népszerű a fiatalok körében, ha a hajszínükről van szó. Próbáld ki inkább a színezőket vagy válaszd a kimosható festéket a kísérletezéshez!

Mikró balayage

Az alig látható balayage és melír azt a hatást kölcsönzi a hajadnak, mintha éppen most jöttél volna a strandról. Ki ne vágyna napszítta tincsekre, főleg, ha 2020-ban ez lesz az egyik legnagyobb trend?

Japán csomók

Az idei frizuratrendeket erőteljesen befolyásolta a japán stílus, a lófarok, a csomók és a fonatok, azoknak is a bonyolult és nehezen kivitelezhető, de annál látványosabb formái. A japán fonatokat és csomókat éles vonalak és tiszta választékok jellemzik.

Tupírozz!

Itt az ideje, hogy elsajátítsd a tupírozás technikáját. A lényeg, hogy minél dúsabb, nagyobb és erőteljesebb legyen a frizurád! A haj a műszempillákkal és erős sminkkel még jobb hatást kelt.

Lófarok

2020 egyik meghatározó trendje lesz a lófarok - akár alul, akár a fejed búbján, akár pedig oldalt hordod.

'80-as évekbeli fésülés

A göndör tincseket fésüld hullámossá, majd mindkét oldalon a tincseidet rögzítsd fésűcsatokkal. Ez hatalmas trend lesz idén!

Extra hosszú haj

Biztonsággal állíthatjuk, hogy a hosszú haj visszatér a divatba. Ha szeretnéd, hogy a mostani frizurád hosszabbnak tűnjön, kérd meg a fodrászod, hogy vágja lépcsőzetesre a tincseid.

Letisztult konty

Bármilyen frizura, ami letisztult és a hanyag elegancia hatását kelti, az jó lesz 2020-ban. Próbáld meg fokozni a hajad ragyogását, az ugyanis kulcsfontosságú az idei hajtrendekben. A kusza, kócos helyett a csillogó és tartással bíró haj lesz a trendi.

Merész, rövid bob

A bob sosem megy ki a divatból, így 2020-ban sem. A rövid bobot kétféleképpen lehet hordani: textúráltan, vagy hanyagul. Ha természetesebb hatásra vágysz, hagyd, hogy magától száradjon meg a hajad, ha pedig textúrált, erőteljes tincseket szeretnél, formázd a hajad, míg eléred a kívánt hatást!