Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VLAGYIMIR PUTYIN

4 éves Down-szindrómás kislányt gyászol Ukrajna, története mindenkit megrázott

2022. július 15.

2 perc olvasás

ELLE
ukrajna gyerek halál putyin rakétatámadás
4 éves Down-szindrómás kislányt gyászol Ukrajna, története mindenkit megrázott
© Shutterstock

Vlagyimir Putyin támadása újabb gyermek halálát okozta, szülei teljesen összeomlottak.


Tragikusan meghalt egy négyéves kislány, miután Vlagyimir Putyin legutóbbi brutális rakétacsapása következtében életét vesztette.

Vlagyimir Putyin támadásai rengeteg áldozatot követelnek

A 4 éves kis Liza is elhunyt a Vinnicja elleni brutális tengeralattjáróról indított Kalibr rakétacsapásban, amely az orosz hadsereg szerint a nácik ellen irányult. Szerető édesanyja, Irina Dmitrieva imádta kislányát, Lizát, aki Down-szindrómával élte a mindennapokat, mellette pedig ízületi gyulladása volt az egyik lábában. Sokáig az intenzív osztályon küzdött életéért, ám nem sikerült megmenteni. 

A támadás helyszínén több felkavaró videó és fotó is készült, amelyeken valószínűleg Liza babakocsija látható a közeli ismerősök szerint. Az egyik képen, amely percekkel Putyin halálos csapása előtt készült, Liza a saját babakocsiját tolja.

Irina, az édesanya, aki egyébként orosz és ukrán ajkú is, az év elején már kifejezte nemtetszését a közösségi portálokon.

Először a Covid-19 volt, aztán a háború. Két éve nem tudtam rendes születésnapi bulit rendezni Lizának. Remélem, hogy az ötödik születésnapját végre méltó módon megünnepelhetjük. Félek már kívánságokat megfogalmazni. Csak álmodom a békéről, és arról, hogy a dolgok úgy menjenek, ahogy szeretnénk.


Nagyon büszke volt édesapja Lizára

Irina elvált, de jó kapcsolatban van volt férjével, Artemmel, aki hétvégenként vigyázott a lányukra. Mindössze hat órával azelőtt, hogy Liza életét vesztette, a férfi nyilvánosan beszámolt arról, hogy a kislánya a világjárvány és a háború ellenére milyen komoly fejlődést ért el. A támadásban összesen 21-en haltak meg, köztük három gyerek.

További 52-en megsebesültek, és a jelentések szerint 46-an eltűntek.

Az RT propagandafőnöke, Margarita Simonyan elmondta, hogy információi szerint hogy az orosz hadsereg a nácikra szándékozott csapást mérni. A támadást a Tiszti Ház nevű épületre, egy koncertteremre célozták, amely Margarita Simonyan állítása szerint egy ideiglenes szállás volt a nácik számára.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves