Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai illúzió

Találd ki, hány mókus van a képen! A válasz meglepő lesz

2022. október 19.

1 perc olvasás

ELLE
kép optikai csalódás optikai illúzió feladat mókus
Találd ki, hány mókus van a képen! A válasz meglepő lesz
© Times Now

Kitalálod, hány mókus van ezen az optikai illúzión? 


A fejszámolás nagymestere vagy? Ha igen, ezt az optikai illúziót most neked találták ki! Vagy mégsem? A feladat annyi, hogy kitaláld, hány mókus van a képen. Elsőre pofonegyszerűnek tűnik, de hamar rájössz majd te is, hogy egyáltalán nem az. 

Times Now 

A legjobbaknak sikerül 25 másodperc alatt 

A feladatot megnehezíti, hogy nem csak mókusok, de madarak is vannak a képen, amiket érthető módon nem kell beleszámolni. A legügyesebbek akár 25 másodperc alatt is meg tudják oldani. Neked menni fog? Siess, nehogy kifuss az időből! 

A megoldás

Spoiler-veszély! Csak akkor olvasd tovább a cikket, ha biztos vagy benne, hogy nem számolod tovább a mókusokat, mert most eláruljuk a helyes megoldást. Abban az esetben számoltál jól, ha a válaszod a 24 lett. Nos, neked sikerült megoldanod? 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves