Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Képrejtvény

Képtelenség megoldani ezt a rejtvényt 7 másodperc alatt, csak a zseniknek sikerül

2022. november 02.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
teszt feladat képrejtvény
Képtelenség megoldani ezt a rejtvényt 7 másodperc alatt, csak a zseniknek sikerül
© Fotó: JagranJosh

Az alábbi játékos rejtvény a nehezebb feladványok közé tartozik, csak a zseniknek sikerül megoldani. 


Egyre több játékos feladvány terjed az interneten, melyek arra ösztönzik az agyat, hogy egy kicsit elmélyedjen a részletekben, másképp gondolkozzon. A következő képrejtvény úgyszintén a megfigyelőképességet teszteli, ám kifejezetten nehéz, így nem csoda, hogy csakis a zsenik tudják megoldani.

A feladat nem egyszerű, ám nem is teljesen lehetetlen a megoldása. A lényeg, hogy alaposan meg kell figyelni a képet, és megtalálni az apró részletet. 

Íme a képrejtvény! 

A játékos agytorna segíti a koncentrációt, ösztönzi a problémamegoldó-képességet, miközben frissen tartja a gondolkodást.

A képen rengeteg szarvas található, melyek elsőre teljesen egyformának tűnnek. Ám van egy, melynek nincs agancsa. A feladat tehát egyszerű, meg kell találni az agancs nélküli állatot. A képrejtvény igazán aprólékos, részletes, ez már eleve nehezíti a feladatot. Ám a megoldásra csupán 7 másodperc áll a rendelkezésre, nem csoda, hogy csak a zseniknek sikerült megoldaniuk a megadott időn belül. 

zseniknek-2022
Fotó:JagranJosh

Annyit segítünk, hogy középen érdemes keresni. 

Ha nem sikerült megtalálni, akkor tekerj lentebb a megfejtéshez. 

Itt a megoldás!

zseniknek2-2022
Fotó:JagranJosh

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves