Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Feladvány

IQ-teszt: találd ki 15 másodperc alatt, hogy ki a balkezes a képen!

2022. november 25.

1 perc olvasás

ELLE
hiba feladat IQ teszt
IQ-teszt: találd ki 15 másodperc alatt, hogy ki a balkezes a képen!
© Bright Side

Sikerül megoldanod ezt az IQ-tesztet?


15 másodperced van, hogy megoldd ezt az IQ-tesztet! Menni fog? A feladatod, hogy kitaláld, hogy ki balkezes a képen, ahol több, különböző foglalkozású személy feltűnik, sőt még egy mókus is. Annyit elárulunk, hogy nem lesz egyszerű, a logikai gondolkodásodra szükség lesz. 

Bright Side

Kíváncsi vagy a megoldásra?

A séf a jobb kezében tartja a kést, amivel vágja fel a zöldséget. A számítógépen dolgozó férfi mindkét kezét használja. Nem világos tehát, hogy ez a személy bal- vagy jobbkezes-e. A sepregető személy is mindkét kezét használja. A fényképész lány mindkét kezét használja, de a jobb kezén keresztül nyomja meg a kattintás gombot. A mókus mindkét kezét használja, miközben eszi az ételt. A kávét felszolgáló pincérnő jobb kezén tartja a tálcát, de a bal kezével fogja felszolgálni a kávét. Szóval a pincérnő kétségtelenül balkezes. 

Bright Side

Via

 


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves