Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Teszt

Megtalálod a 3 különbséget 11 másodperc alatt?

2022. november 08.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
rejtvény feladat képrejtvény különbség
Megtalálod a 3 különbséget 11 másodperc alatt?
© Fotó: JagranJosh

Újabb trükkös képrejtvény terjed, aminek a lényege, hogy meg kell találni a két kép között a különbséget! 


A játékos rejtvények remekül fejlesztik a gondolkodást, és erősítik a koncentrációt. Rengeteg különféle képrejtvény terjed az interneten, melyek kicsit felfrissítik az agyat és megtörik a jól ismert sémát. Most is egy ilyet mutatunk, a két kép közötti különbséget kell megtalálni. 

Íme a rejtvény! 

Bár az alábbi két kép nagyon egyformának tűnik, a valóságban három dologban eltérnek. A feladat tehát egyszerű, meg kell találni a különbségeket. Elsőre egyszerűnek látszik, de csupán 11 másodperc áll rendelkezésre. Ennyi idő alatt kell megtalálni az összes eltérést

kulonbseg-2022
Fotó: JagranJosh

Annyit elárulunk, hogy mindhárom különbség az asztal könyékén van. Érdemes alaposan megnézni a terítést, illetve a gyerekeket. 

Ha nem találod, akkor mutatjuk a megoldást!

Itt a megfejtés

kuonbseg2-2022
Fotó: JagranJosh

A feladat nem volt egyszerű, hiszen mindhárom eltérés apró. Nem csoda, hogy csak a legügyesebbeknek sikerült megoldani 11 másodperc alatt. A játékos feladat remekül fejleszti a koncentrációt, és a megfigyelési képességeket. A hasonló rejtvények segítségével idővel jobban tudsz majd a részletekre figyelni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves