Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARÁCSONY

Az ünnepi szezon 5 legszebb dekorációs trendje

2023. december 03.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

Dekoráció Díszítés karácsony ünnepi dekoráció karácsonyi karácsonyi dekoráció
Az ünnepi szezon 5 legszebb dekorációs trendje
© Shutterstock

Rénszarvasok, üvegdíszek és minimalista növényágak is szerepelnek az idei ünnepi szezon legszebb karácsonyi dekorációs termékei között. Mutatjuk is, melyek ezek! 


Ha csak évente egyszer díszíted fel az otthonodat, az az egy alkalom biztosan a karácsony lesz! A tökéletes ünnepi hangulatot most ráadásul egyszerűbben meg lehet teremteni, mint bármikor, hiszen ma már kevés ráfordítással, az olcsóbb kategóriájú lakberendezési boltokban is rendkívül szép, tetszetős karácsonyi dekorációkat lehet kapni. Szerencsére ezt a lakberendezők is így gondolják, ezért most elmondták, mi az idei év 5 legszebb ünnepi dekorációs trendje!

Következzenek most az idei karácsony legszebb dekorációs trendjei! 

1. ÁTLÁTSZÓ ÜVEGDÍSZEK

Nagyanyáink kedvenc díszei idén végre a mi ünnepi otthonainkba is beköszöntenek! A legtrendibb karácsonyi díszek ugyanis már nem a csilli-villi gömbök, hanem azok a különböző formájú, átlátszó üvegdíszek, melyekre bár jobban kell figyelni, hiszen nagy törékenyek, mégis sokkal bájosabbak és kedvesebbek a tömegben, multipackban kapható karácsonyfadíszeknél. Ha idén csak egy karácsony dekorációs újdonságot szeretnél vásárolni, legyen az egy különleges, átlátszó üvegdísz a fára!

2. SZARVASOS DEKORELEMEK

A skandináv bolthálózatok már egy ideje előszeretettel alkalmazzák a rénszarvasos dekorációs kellékeket, ez pedig idén karácsonykor sincs másként. Ezek a tüneményes kis állatok asztali dekorelemként és karácsonyfadíszként is felbukkannak a boltok polcain, de nem ritka, hogy az ünnepi mintás plédeken, párnákon, szalvétákon vagy a terítéken is alkamazzák a nyomott külalakjukat. 

3. MINI MŰFENYŐK

Pár évvel ezelőtt törtek be a magyar piacra, az idei ünnepi szezonban pedig szabályosan ellepték a boltok polcait a kicsi, maximum 35 centiméteres magassággal rendelkező, mini nagyságú műfenyők, amik elsősorban dekorációs célt és nem magának a karácsonyfának a helyettesítését szolgálják. Éjjeli szekrények, komódok, dohányasztalok tökéletes ünnepi éke – főleg, ha egy kis extra LED-világítással is rendelkeznek.

Sinsay Karácsonyi dekoráció 1395 Ft
Sinsay Karácsonyi dekoráció 1395 Ft

4. MINIMALISTA NÖVÉNYÁGAK

Az olyan egyszerű minimalista növényágak, mint a borostyán vagy az eukaliptusz már évek óta vezeti a bestseller termékek élmezőnyét a műanyag növény kategóriájában – ez a trend viszont az idei ünnepi szezonban csak még nagyobb lesz. Egy-egy üvegvázába helyezett növényág remekül mutat az asztalközépen, de a szekrények tetején is bájos megjelenést nyújt, ha idén a klasszikus arany-piros színek helyett kipróbálnál valamilyen minimál dekorációt.

5. KRISTÁLYOKKAL DÍSZÍTETT ÉTKÉSZLETEK

Egyre több olcsóbb kategóriájú, de az átlagosnál extravagánsabb étkészletek közül válogathatnak azok, akik nem szeretnének százezreket költeni a díszes arany étkészletekre, mégis feldobnák az ünnepi terítéket valamilyen csillogó, ragyogó kollekcióval. Szerencsére ez ma már nem elérhetetlen vágy: Magyarországon ma már egyre bővebb a kínálat! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves