Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ADVENT

Adventi koszorúk minden lakberendezési stílushoz

2023. december 02.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

advent adventi koszorú karácsonyi dekoráció lakberendezési stílus
Adventi koszorúk minden lakberendezési stílushoz
© Shutterstock

Válassz olyan adventi koszorút, ami illik otthonod stílusához!


Itt az adventi várakozás időszaka, ideje beszerezni az adventi koszorút, ami jó, ha illik színeiben, stílusában az otthonunkhoz is. Akár a letisztult japandi stílusért, akár a merész maximalizmusért rajongsz, ebben a válogatásban találsz neked való adventi koszorút!

Bohém

Kicsit kócos, sok színnel és szárított növényekkel. Ez a bohém koszorú, biztosan mosolyt csal az arcodra, akárhányszor csak ránézel.

Minimalista

Egy adventi koszorú akkor is lehet szép, ha nincs túlságosan feldíszítve. Elég négy karcsú gyertya és egy kis zöld a tövükbe.

Maximalista

Ha azonban rajongsz a színek, formák és különböző felületek kavalkádjáért, mutasd ezt meg az adventi koszorúdon is. Jöhetnek a csillogó kiegészítők, a tollak és látszólag oda nem illő formák, mint egy aranyozott kővirág.

Klasszikus

A koszorúnak nem kell feltétlenül asztalinak lennie. Ez az aranytálca remek alapot ad egy klasszikus stílusú koszorúnak, néhány fenyőággal és bársony díszekkel.

Glamour

Ha pedig szereted a ragyogó és nőies glamour stílust, elő a rózsákkal és romantikus indákkal, arany díszekkel.

Skandi

Egy egyszerű, de mégis gazdagon fűzött koszorúnál fehér gyertyákkal, nincs is szebb. Ez bármelyik skandináv stílusú otthonban tökéletes asztaldísz lehet.

Japandi

A koszorút egy nagyobb tállal is ki lehet váltani és a gyertyáknak sem kell ugyanolyan méretűnek, formájúnak lennie. Ehhez a modern összeállításhoz jól illik egy kevés, natúr növényi díszítés.

Modern

Ha szereted a kicsit polgárpukkasztó megoldásokat, cseréld a koszorút mohafészekre.

Indusztriális

Érdekes formájú és felületű gyertyatartók is kiválthatják a koszorút. Így a díszítést sem kell túl gondolni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves