Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A Grincs

4 színész, akit már el is felejtettünk, hogy szerepelt A Grincsben

2022. december 15.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
film karácsony karácsonyi film színész Jim Carrey A Grincs
4 színész, akit már el is felejtettünk, hogy szerepelt A Grincsben
© Fotó: UNIVERSAL PICTURES / PHOTO12 VIA AFP

A Grincsben sokan szerepeltek, így nem csoda, ha nem emlékeztünk minden névre. 


A Grincs bemutatója 2000-ben volt, így a film idén már 20 éves. Az első élőszereplős Grincs-film negatív kritikákat kapott, ennek ellenére hatalmas bevételt hozott. Karácsonyi klasszikus, amiben rengeteg színész szerepelt. A címszerepet Jim Carrey kapta meg, ám rajta kívül is vannak említésre méltó nevek. 

Ők is szerepeltek A Grincsben

A filmben megelevenedett egész Kifalva, ezért rengeteg színész, statiszta vett részt a forgatáson. A történet is mozgalmas, a forgatókönyvírók sok szereplővel dolgoztak. 

Taylor Momsen

Talán kevesen tudják, de Taylor Momsen alakította Cindy Lou-Kit, vagyis a kislányt, aki szeretné, ha a Grincs velük töltené a karácsonyt. A színésznő a film bemutatásakor csak 7 éves volt, ezért nem csoda, hogy hatalmasat változott. A Gossip Girl egykori színésznője manapság már inkább a zenei karrierjére koncentrál.

agrincs-2022
Fotó: IMDb, Jason Mendez / Getty Images

Christine Baranski

Christine Baranski legismertebb sorozata A férjem védelmében, amiben Diane Lockhartot alakítja. Sokan ezzel azonosítják, pedig ő is szerepelt A Grincsben, ő alakította Martha May Whoviert. 

agrincs-2022
Fotó: IMDb, Bryan Bedder / Getty Images

Molly Shannon

A Staurday Night Live sztárja szintén felbukkant a karácsonyi filmekben. Ő alakítja Cindy Lou édesanyját, Betty Lou-Kit. Molly az elmúlt években olyan sorozatokban játszott, mint a Divorce és A Fehér Lótusz

agrincs-2022
Fotó: IMDb, FilmMagic / Getty Images

Anthony Hopkins

Kevesen tudják, de a film eredeti narrátora Anthony Hopkins volt. Bár egyszer sem bukkant fel a vásznon, ha eredeti nyelven biztosan felismered majd a hangját. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves