Quantcast

Forgatás

Párizsban romantikázik Carrie és Big

Párizsban romantikázik Carrie és Big
© James Devaney/WireImage

A decemberben érkező reboot munkálatai még mindig tartanak, a stáb jelenleg a francia fővárosban forgat.

Váratlan meglepetésre lehettek figyelmesek a Szajna partján sétálók múlt vasárnap: a Pont des Arts-on Carrie Bradshaw és szerelme, Mr. Big romantikázott meghitten. Már amennyire meghitten lehet összebújni a kamerák kereszttüzében, a francia fővárosban forgatják ugyanis éppen a Szex és New York reboot sorozatát.

A főszereplőt megformáló Sarah Jessica Parker virágos ruhát és csipkés kardigánt viselt a randevúra, míg Chris Noth az egyszerű, de nagyszerű fekete öltöny mellett tette le a voksát. A páros legutóbb 13 évvel ezelőtt, a Szex és New York hatodik évadában járt ugyanezen a hídon, amikor Big szerelmet vallott Carrie-nek, miközben az éppen orosz szeretőjével, Alekszandr Petrovszkijjal kapcsolódott ki Párizsban. A Pont des Arts mellett a színészeket a Café de l’Époque-ban is lencsevégre kapták a fotósok.

Az And Just Like That reboot sorozat a három jó barátnő, Carrie, Charlotte és Miranda életének alakulását követi az ötvenes éveikben. Bár a munkálatok még jelenleg is tartanak, a rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hogy újra láthassák kedvenceiket, az HBO ugyanis korábban megerősítette, hogy még idén decemberben bemutatják a folytatást.

Forrás: Elle