Quantcast

Family

Megjelent az Elle magazin legújabb száma!

Megjelent az Elle magazin legújabb száma!
© Dimény András

Színes, kusza és extravagáns. Nemcsak az új lapunk borítója, hanem a 2021 végén (túl)élő családok is pont ilyenek.

A tradicionális lett a ritka, a különleges pedig az általános. Változó környezetben, korábban nem ismert családmodellekben kell elnavigálnia ezeknek a hol szorosabban, hol lazábban kapcsolódó egységeknek. A mintanélküliség azonban kreativitásra, új utak, módszerek megtalálására sarkall minket, és talán pont ez kell ahhoz, hogy túl tudjunk lépni a problémákon. Mert, hogy problémák vannak, sokszor nem a család ellenére, hanem pont a család miatt...

Viewpoint anyagunk a transzgenerációs örökségekkel foglalkozik, mert sajnos nem csupán a nagyi csillogó ékköveit örökölhetjük meg, hanem életének tragédiát is. Faludi Viktória tanácsadó, szakpszichológus és krízisterapeuta írásából kiderül, mi az, amit tehetünk felszabadulásunk érdekében, valamint belátást enged abba is, milyen eszközökkel tud dolgozni egy pszichológus az ilyen esetekben.

És, hogy hová menekül az új felnőtt generáció egy része a jelen és a múlt traumái elől? A „varázslatba”. Az 50-es évek wiccamozgalmai és a legutóbbi, 2006 körüli nagyobb spirituális hullám után újra hódít – elsősorban a közösségi médiás felületeken – a boszorkányság. Az, hogy kik a witchtok-korszak boszorkányai és mit kell róluk tudni, cikkünkből kiderül!

Boszorkányság lenne, hogy az ünnepek közeledtével egyre gyakrabban öltözöl össze azokkal, akik a legközelebb állnak hozzád?! Divatanyagunk a Cozy Sisters nevet viseli. Egymáshoz passzoló, egymásra rímelő téli szetteket állítottunk össze inspirációként a hűvösebb napokra.

A kötött garbók és vastag sálak pedig nem arra szolgálnak, hogy arcodat rejtegesd velük! Sok-sok oldalnyi beauty összeállítással is készültünk a decemberi számban.

Reméljük, hogy a lap témája egyrészt őszinte beszélgetéseket indít el a lappangó problémákról, másrészt azt is, hogy amikor a nagy beszélgetések végére értek, találsz elég szórakoztató tartalmat is a magazinban, ami segít kikapcsolódni egy krémes forró csoki mellett!

A decemberi lapszám már az újságárusoknál és a kattintás után webshopunkon is elérhető!