Quantcast

Csúcstartó

Ki az a nő, akit a legtöbben követnek Instagramon?

Ki az a nő, akit a legtöbben követnek Instagramon?
© Gilbert Carrasquillo/GC Images

A napokban a 300 millió követős álomhatárt is átlépte a fiatal híresség.

Kylie Jenner hivatalosan is kiérdemelte az Instagram királynője címet: a 24 éves híresség az első nő és a világon a második ember (közvetlenül Cristiano Ronaldo után), aki több mint 300 millió követővel rendelkezik a közösségi oldalon. Cristianót és Kylie-t Lionel Messi focista és Dwayne „The Rock” Johnson pankrátorból lett színész követik a sorban. A második legtöbb követővel bíró nő Ariana Grande (289 millió), de a top 10-ben helyet kapott még Selena Gomez, Kim Kardashian és Beyoncé is.

Kicsoda is Kylie Jenner?

A Kardashian nővérek legfiatalabb tagja mindössze 10 évesen került a reflektorfénybe: 2007-től egészen 2021-ig dokumentálta a család életét a Keeping Up With the Kardashians című reality show. Kylie 2015-ben aztán vállalkozó lett és elindította saját szépségmárkáját Kylie Cosmetics néven – ekkortájt avanzsált influenszerré is.

Cégét az idő előrehaladtával fokozatosan bővítette, egymás után jelentek meg az olyan almárkák, mint a bőrápolási vonalat képviselő Kylie Skin, a fürdőruhákat forgalmazó Kylie Swim és a gyerekeknek kifejlesztett ápolókat tömörítő Kylie Baby. 2018-ban született meg első kislánya, Stormi, jelenleg pedig épp második gyermeküket várják Travis Scott rapperrel.

Kylie vállalkozásai nagyon is szépen teljesítenek, 2020-ban a Forbes magazin 100 leggazdagabb nőt tartalmazó listájára is felkerült 700 millió dollárosra becsült vagyonával, amellyel ő lett a lista legfiatalabb tagja.

A hírességnek annak ellenére sikerült átlépnie a 300 millió követős határt, hogy az elmúlt hónapokban visszafogottan volt jelen az Instagramon: ez részben a várandósságának köszönhető, amelyet már az első alkalommal sem vert nagy dobra, részben pedig arra visszavezethető, hogy párja, Travis legutóbbi koncertjén többszörös tragédia történt, ezért a páros igyekszik kerülni a reflektorfényt.

Forrás: Elle