Quantcast

TITKOS JELENTÉS

II. Erzsébet nem hajlandó közzétenni a Meghan Markle-aktákat

II. Erzsébet nem hajlandó közzétenni a Meghan Markle-aktákat
© OLI SCARFF / AFP

Kiderült, Meghan Markle valóban zaklatta-e a palota dolgozóit. A vizsgálat eredményét azonban Erzsébet királynő nem hajlandó nyilvánosságra hozni.

Meghan Markle és Harry herceg már sok dologgal megvádolta a királyi családot, ám arról kevésbé szívesen beszéltek, hogy az ex-hercegné ellen is indult egy vizsgálat, ráadásul elég komoly vádak miatt. Néhány palotai dolgozó, akik Meghan Markle közvetlen alkalmazotti köréhez tartoztak korábban, panaszt tett ellene. Állításuk szerint a hercegné napi szinten zaklatta és megalázta őket, gyakran üvöltött velük, általában ok nélkül. Az alkalmazottak Tom Bower életrajzíró leleplező könyvében meséltek részletesen a Meghan Markle-lel töltöt időről.

Az ügyben a palota eljárást indított, kivizsgáltak minden részletet, az eredményt azonban nem tették közzé, méghozzá Erzsébet királynő határozátt parancsára!

Most Cathie Nicholl királyi szakértő-bennfentes árulta el az ET Online-nak, hogy az uralkodó azért döntött így, mert nem szeretne több családi szennyest kiteregetni. És akármit is tervez Meghan és Harry a jövőben (a valóságshow-juk mellett állítólag egy második Oprah-interjúról tárgyalnak), II. Erzsébet nem hajlandó belemenni a sárdobálásba.

Via