Quantcast

Celine Dion egy külön raktárat tart fenn a cipőinek

A minimalista otthon lényege a külső tárolóhely

Az átlagember rengetegféleképpen próbálja tárolni a cipőit: az ágy alatt, az ajtó mögött, dobozokban és előszoba szekrényekben. Ezek a trükkök azonban nem működnek, ha 10.000-es nagyságrendről beszélünk. Túlzásnak hangzik? Nos, Celine Dion esetében nem az.

A Carpool Karaoke-ban James Corden rákérdezett Dion cipőmániájára. Egy interjúban, amit a WWD-nek adott, Dion bevallotta, hogy mintegy 10.000 pár cipője van, és egyiktől sem tud megválni, mert annyira kötődik mindegyikhez.

„Semmitől nem tudok megválni, mert minden darab, amit megvásároltam, közelebb hozott ahhoz, aki ma vagyok. Részei a megtett lépéseknek, és kötődöm hozzájuk. Hívhatsz őrültnek, de inkább mindent megtartok és nagyobb tárolóhelyet vásárolok!” – mondta Dion a WWD-nek.

Dion azt is elárulta, hogy mielőtt megvette volna hatalmas raktárát a cipőinek Vegasban, szintén nem kicsi, digitális gardróbót építtetett magának floridai otthonában. A cipőket szín szerint rendezte el és különböző gombokkal tudta előhívni.

Ha elmékeztek még (ha nem, akkor azért nézzétek meg): Cordon végül rávette Diont, hogy adjon oda néhány pár cipőt random embereknek az utcán.