Quantcast

Anne Hathaway őszintén a teherbeesés nehézségeiről

"Ez nem úgy megy, mint a filmekben"

A múlt héten Anne Hathaway bejelentette, hogy második gyermeküket várják férjével, Adam Schulmannal, és posztolt is egy babapocakos képet magáról az Instagramra. A posztban azt is elárulta, hogy egyáltalán nem vezetett könnyű út a terhességhez.

„Ez nem úgy megy, mint a filmekben” – írta. „Minden viccet félretéve, aki a meddőség és a művi megtermékenyítés poklát járja, tudjon róla, hogy nekem egyik terhességemhez sem vezetett egyenes út. Sok szeretetet küldök nektek!”

A Televíziós Kritikusok Szövetkezetének nyári sajtótúráján a színésznő bővebben is beszélt a teherbe esésért folytatott küzdelmeiről. „Nagyon egyoldalú az erről szóló narratíva, és persze csodálatos, hogy ünnepelhetjük a boldog pillanatot, amikor már van mit megosztanunk másokkal” – mondta az Entertainment Tonightnak. „De nagy a csend az ezt megelőző időszakról és azok a pillanatok nem boldogok, hanem eléggé fájdalmasak, már csak azért is, mert nagyon egyedül érzi magát velük az ember.”

Így folytatta: „Nem tehetsz róla, hogy ha valamit annyira szeretnél, és mindenkinek sikerül körülötted, csak neked nem, akkor ettől szenvedsz. Szerettem volna, ha ezek a nők tudják, ők is részesei a történetemnek és nekem sem csak boldog pillanatok jutottak”.

Hathaway-nek és Schulmannak 2016 március 24-én született meg az első gyereke, Jonathan Rosebank.