Quantcast

Mind, body, soul

Vegyél egy mély levegőt és fókuszálj a légzésedre!

Vegyél egy mély levegőt és fókuszálj a légzésedre!

Érezd a tested, lazítsd el a vállaid…

...és már rá is hangolódtál a Desigual MIND BODY SOUL kollekciójára, ami a teljes újragondolás jegyében született. Tele átalakulással és új lehetőségekkel. Töltsd fel csakráidat Desigual energiákkal, amit 100% innováció és már 53% fenntarthatóság jellemez. Légy részese a változásnak!

Az év végi időjárás mindig a sötétebb és hidegebb arcát mutatja, a Desigual ünnepi darabjai azonban garantáltan feltöltik külsőnket fényességgel és melegséggel. A kollekció megtervezésekor a trendek figyelembevétele mellett fontos szempont volt a márka védjegyét, az egyediséget megtartani, hogy a darabok viselői garantáltan ragyogjanak a színes részletek különleges energiájával.

Most a Black Friday keretein belül az egész héten hatalmas akció vár minden vásárlóra! Akár 40% kedvezménnyel szerezheted be a kollekció legizgalmasabb darabjait az üzletekben vagy az otthonod kényelméből INNEN

Mint minden korábbi, a Mind Body Soul kollekció is a márka legősibb esszenciájából, a színekből táplálkozik. Ezúttal azonban a mindenkori legtökéletesebb harmóniát sikerült megalkotni egyszerű és színes elemek között a klasszikus hatás érdekében. Az újszerű Desigual ruhadarabok megtartották korábbi egyedi vonásaikat, de az idei szezonban sikerült egy letisztultabb és kifejezetten trendi arculattal előrukkolni, ami minden korosztály ruhatárában méltó helyet foglalhat el.

A Desigual küldetése egyszerre reális és idealista: az állandó öröm végtelen forrását megújulva megalkotni. A jövőbeni cél továbbra is a fenntarthatóság, amely 53%-ban már megvalósult, sőt, néhány termékcsalád esetében, mint a farmer, sikerült a 100%-ot is elérni.

Így hát mostantól...test, elme és szellem összehangolva, újragondolva. Te láttad már?