Quantcast

Rachel Green kollekciót tervezett a Ralph Lauren

Álmaink kollekciójából mi is várásolhatunk!

Idén 25 éves a Jóbarátok, ami azt jelenti, hogy negyed évszázada találkoztunk először Rachel Green felejthetetlen stílusával. Minden rajongó tudja, hogy a divatőrült karakter a Bloomingdales és a Ralph Lauren divatáruházakban is dolgozott a sorozat 10 évada alatt – a két márka most összefogott és a Warner Bros-zal közösen terveztek egy kollekciót, melyet kifejezetten Rachel munkahelyi ruhatárából állítottak össze.

A Ralph Lauren megalkotta a 'Wear To Work' (Ezt hordd a munkába) kollekciót, ami Rachel stílusát tükrözi, és természetesen jó pár ikonikus darabot tartalmaz a karakter 90'-es és kétezres évek elején hordott ruháiból, melyet a szezon divatja szerint felfrissítettek. A kollekció tartalmaz bőrnadrágokat, szoknyákat, garbós hosszúujjú felsőket, halszálka mintás kosztümöket és középhosszú, valamint miniszoknyákat is, melyből néhány változat leopárd mintás. A darabok elérhetőek lesznek a Polo Ralph Lauren és a Lauren Ralph Lauren részlegen is, ami azt jelenti, hogy egészen elérhető áron árulják majd őket, a legolcsóbb darab 120£ (44 ezer Ft) lesz.

A kollekciót Rachel legelső divatiparban szerzett munkahelyén, a Bloomingdales-ben fogják árulni, ahol létrehoznak egy különleges Jóbarátok installációt is. Miközben megvásárolhatod a Rachel Green inspirálta ruhadarabokat, ihatsz ingyen egy kávét a Central Perk kávézó felállított díszletében, valamint betekinthetsz Rachel harmadik emeleti irodájába is, amit szintén az évforduló alkalmából építettek fel.

Ha éppen nem tervezel New York-i kiruccanást ebben az időszakban, a mai naptól kezdve online is vásárolhatsz a kollekcióból.

Fotók, borítókép Jóbarátok / Getty Images