Quantcast

#Summertime

Nyárra hangolva – íme a kedvenc júniusi szettjeink

© Imaxtree

Az esős május után végre berobbant az igazi nyár, így hát előkerülhetnek a szekrény mélyéről a rövidnadrágok és hosszú nyári ruhák. Mutatjuk a kedvenc nyárünneplő összeállításainkat!

Június – a hónap, amikor végre hivatalosan is kezdetét veszi a nyári szezon. Amikor véget ér az iskola, a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, a délutánokat egy teraszon ülve, koktélt szürcsölgetve töltjük, kezdetét veszi a vakáció tervezgetése, és a napok is érezhetően hosszabbra nyúlnak. Az igazán elhivatottak már a nyaralás előtti hetekben megtervezik, milyen ruhák kerüljenek a bőröndbe – ehhez hoztunk most egy kis inspirációt.

Ha nyár, akkor lenge nyári ruhák: jöhet a földig érő, légiesen könnyű, a bohém virágmintás, az érzéki fekete és a merész rövidebb fazon. A szezon alapdarabját a hűvösebb napokon egy farmerdzsekivel vagy blézerrel fejelhetjük meg, ezek se maradjanak ki a bőröndből. És mi a helyzet a lábbelikkel? Szinte lehetetlen ellenállni a szandáloknak, magas sarkúknak, papucscipőknek és az idei szezon sztárjának, a klumpának… Az égető napsugarak ellen kalappal és napszemüveggel védekezhetünk, ezek nélkül biztosan nem érdemes útnak indulni.

Kattints a galériánkra a kedvenc júniusi szettjeinkért!

Forrás: ELLE