Quantcast

Backstage

Nézd meg, hogyan készült Anya Taylor-Joy csodás Dior estélyije

Nézd meg, hogyan készült Anya Taylor-Joy csodás Dior estélyije
© Dior Haute Couture

A színésznő idei Emmy-gálán viselt sárga ruháját még sokáig fogjuk emlegetni.

A vasárnapi Emmy-gála vörös szőnyegén jó pár káprázatos estélyi ruhát láthattunk, ám ezek közül is kiemelkedett Anya Taylor-Joy ragyogó sárga Dior Haute Couture estélyije. Anya Instagram-oldalán később elárulta, ő maga is részt vett a különleges darab megálmodásában. „Több mint büszke vagyok, hogy a saját tervezésű ruhámat ilyen gyönyörűen életre keltették a divatház kiváló kézműves munkatársai” – fogalmazott a színésznő, és köszönetet mondott GRazia Chiurinak, valamint a Dior csapatának.

A Dior az esemény után közzétette a ruhatervezés különböző fázisaiban készített fotókat, amelyeken megcsodálhatjuk, hogyan lesz a részletes rajzból a való életben is pompásan festő alkotás.

A halványsárga szaténruhát egy élénk árnyalatú selyem kabáttal viselte Anya Taylor-Joy, akinek a kifogástalan megjelenéséért öt ember dolgozott a Dior műtermében. Az estélyihez a színésznő közel 240 millió forint értékű Tiffany & Co. gyémántékszereket választott.

A gála utáni afterpartyra Anya egy ugyancsak halványsárga, selyemből és chantilly csipkéből készült, fehérneműre emlékeztető Dior szettben érkezett, amely három ember munkáját dicsérte.

További fotókért kattints a galériánkra! 

Forrás: Elle