Quantcast

Tollak

Mi már tudjuk, mi lesz az ősz legnagyobb trendje

© Imaxtree

A nyár gyorsabban telik, mint valaha, ezért már nem is olyan korai elgondolkodni rajta, milyen trendek veszik át az uralmat ősszel. A jó hír, hogy mi már tudjuk, mivel lesz tele a gardróbod!

Ha belenézünk a divatvilág kristálygömbjébe, erősen körvonalazódni látszik az ősz egyik legnagyobb trendje: a tollas ruhadarabok. Az influencerek és a hírességek már meg is villantottak egy-egy tollas szettet, Kendall Jennert például nemrég egy tollakkal díszített dzsekiben kapták lencsevégre. A divatdiktátorok már el is kezdték beépíteni az outfitjeikbe a tollakat, megjelennek a táskákon, a cipőkön, sőt még a felsőkön is. Az Elie Saab és a Patou új kollekcióiban pedig tollas ruhákat és nadrágokat is találni.

Így viseld a mindennapokban

A nagy, tollas estélyiket leginkább a vörös szőnyeges eseményeken vagy az előkelő bulikban csíphetjük el, de a divatrajongók megtalálták a tökéletes kompromisszumot, amivel a hétköznapokban is helyet szoríthatunk a tollaknak. A jelszó a visszafogottság: egy-egy darabon, kis mennyiségben is jól mutatnak a tollak, legyen szó egy felsőről, aminek az ujjait díszítik, vagy egy magas sarkúról, aminek az orrán ékeskednek. A tollak minden színben jól mutatnak, és ha túl elegánsnak érezzük őket, kombináljuk egy farmerrel, ami lazítja az összképet.

Inspiráció gyanánt összegyűjtöttük a kedvenc tollas szettjeinket az Instagramról!

Forrás: Elle