Quantcast

Így válik egyre karakteresebbé Kate Middleton ruhatára

Az elmúlt időszakban nyomon követhető a változás

Kate Middleton Meghan Markle és Harry herceg fiának, Archie-nak keresztelőjén a Gossip Girl sorozatba illő, pink Stella McCartney koktélruhát viselt, hozzá passzoló hajpánttal. Ez a ruhaválasztás is bemutatja, hogyan változott a hercegné stílusa az elmúlt időszakban. 

A People magazin szerint a hercegné és stylistja, Natasha Archer egy ideje azon dolgozik, hogyan tudnak Middleton ruhatárába fiatalságot, és némi karakterességet belecsempészni. 

„Kate megunta stílusát, szüksége volt rá, hogy egy kicsit karakánabbá tegye megjelenését. Folyamatosan azon dolgozott, hogyan tudná fiatalosabbá és modernebbé varázsolni ruhatárát. Hát, sikerüt is neki! Fantasztikusan néz ki, rengeteg dicséretet kap.“ - mondta az újságnak egy forrás. 

Kate mostanában sokkal több nyári ruhát visel, mint eddig bármikor. Előző héten is látszott már a változás, Wimbledonban egy rövid ujjú Alexander McQueen kisurhában volt, masnival és övvel díszítve. 

Fotó: KARWAI TANG/ GETTY IMAGES

A hercegné nemrég a hamptons-i RHS eseményen, ahol diákokkal piknikezett, egy Sandro Paris mintás maxiruhát viselt magastalpú szandállal. 

Fotó: GETTY IMAGES

Más enyeményre is nyári ruhát választott, az Action for Children szervezet fotós workshop eseményén például Ridley London ruhájában jelent meg. A ruha bohém, mintás és rojtos volt. Kate az utolsó négy alkalommal, amikor nyilvánosság előtt jelent meg haját mindig leengedve, hullámosan hordta.

Fotó: KARWAI TANG/ GETTY IMAGES