Quantcast

Handbag

Három táskatrend, ami meghatározó lesz 2022-ben

Három táskatrend, ami meghatározó lesz 2022-ben
© Gregory Scaffidi/Imaxtree

Az új év mottója a kiegészítők terén is megállja a helyét: a több az több!

Ha egy mondatban kellene összefoglalnunk az idei év táskatrendjeit, akkor azt mondanánk: figyelmet követelnek maguknak. Az irodában, a kávézóban, a bulikon és egy egyszerű séta alkalmával egyaránt minden szem a táskákra szegeződik. Elég volt a visszafogottságból, élvezzük a kezünkre és vállunkra vetülő reflektorfényt!

1) XXL-es kézitáskák

Ha már kitesszük a lábunkat otthonról, egy jó darabig vissza sem akarunk jönni – legalábbis ezt a benyomást keltik az óriási méretű kézi- és válltáskák, amik 2022-ben népszerű és trendi darabok lesznek. A legfontosabb holmik mellett akár olyan extra dolgokat is elsüllyeszthetünk egy hatalmas táskában, mint a laptop, egy szett váltás ruha vagy akár egy kis nassolnivaló. A méret túlzó, de a megjelenés visszafogott: az XXL-es táskákra idén a visszafogott színek és a minimalista dizájn jellemző.

2) Retikül ragyogó színekben

A sivár tél ellen élénk színekkel vehetjük fel a harcot, amik idén a táskánkról ragyogják be a mindennapokat. Tavaly a pink és a zöld árnyalatok kerültek előtérbe, idén pedig az év trendszíne, a lila mellett a piros és narancs táskák is hódítanak. Mi sem bizonyítja jobba, hogy 2022 az optimizmusról és a színekről fog szólni!

3) Parti a kistáskában

A buli már biztosan elkezdődött, és idén nem is nagyon fog alábbhagyni, már ami a kiegészítőket illeti. A díszes, csillogó partitáskák egész évben fókuszban maradnak, arra ösztönözve viselőiket, hogy minden helyzetből kihozzák a maximumot. Egy csipet sikkel a sport- vagy az otthoni öltözetet is feldobhatjuk – így lesz a mindennapokból egy csapásra fesztivál, ami a járványhelyzetben sokat dobhat a hangulatunkon.

Forrás: Elle