Quantcast

Power suit

Ezt vettem ma fel – Szegedi Kata

Ezen a héten a Kata Szegedi márka alapítója és tervezője mutatja meg, melyik nap mit vesz fel.

Mostanában nagyon trükkös az időjárás, ezt kihasználva már a következő őszi-téli, azaz a 2021-22-es kollekciónkból vettem fel egy vékonyabb gyapjúszövet power suitot – persze fura ez május utolsó napján. A fekete blézer a ránk (a márkára) jellemző kivágásokkal és szabással a kedvencem a kollekcióból, farmerrel, ruhával is hordom, de ma a hozzá tervezett, bővülő szárú nadrággal vettem fel. Első látásra talán túl formális ez a fekete-fehér öltözék, de a részletek abszolút lazítják. Ahogy már írtam, power suit – úgy éreztem, hétindítóként elég lendületet és magabiztosságot ad majd. Egy teljesen egyszerű fehér pólót vettem alá, ami a hátán lévő részleteket szuperül kihangsúlyozza. A nagyon magas derekú nadrág nekem bevált, sok évbe telt elfogadnom az alakomat, viszont ma már rendben vagyok vele, és az ilyen típusú ruhadarabok a teltebb és vékonyabb nőkön is zseniálisan néznek ki.

A táskám már sok szezon óta velem van, felnézek J.W. Anderson tervező munkásságára, nagyon közel áll hozzám a világa, és ezt a táskát nagyon sokat hordom – ha utazom, ez az első darab, amit bedobok a bőröndbe.

A kiegészítők kapcsán óriási gyűjtő vagyok, leginkább fülbevalók és napszemüvegek sorakoznak otthon. Egy állandó darabom van, amit már 7 éve le sem veszek, ez pedig az édesanyámtól örökölt fehérarany-sárgaarany gyűrű, nagyon klasszikus és megszámlálhatatlanul sok emlék köt hozzá.

  • Blézer és nadrág: Kata Szegedi
  • Fehér póló: COS
  • Táska: J. W. Anderson
  • Fülbevalók: Charlotte Chesnais, Lani Lees /Voo Store , Maria Tash
  • Bokacsizma: Acne Studios