Quantcast

Kimonó

Ezt vettem fel hétfőn – Kaptay Annamari

Ezt vettem fel hétfőn – Kaptay Annamari
© Kaptay Annamari

Ezen a héten az Alpha SC alapítója és a MARI tervezője mutatja meg, melyik nap mit vesz fel.

Érdekes, hogy épp erre a hétre esett, hogy prezentáljam a napi szettjeim, mert egy elég random döntés következtében a hét nagy részét Portugáliában töltöm majd. Most sem nyaralgatni megyek, hanem az új, decemberi online edzés- és jógaprogramomat forgatjuk le a következő 6 napban, ami azt jelenti, hogy naponta legalább kétszer fogom a sportszetteket váltogatni (bár nem hiszem, hogy van összesen ennyim), plusz a brutál kényelmes, utazós ruhákat. Szóval sajnos most sem fogtok lakk tűsarkúban és nőnek öltözve látni, bármennyire is vágytok rá… vagy lehet, csak én vágyom rá?!

A teljes gardróbom minden darabja a saját tervezésű ruháim, más magyar (vagy spanyol) tervezők, és a turkált vagy vintage darabok egyvelege. A fast fashion üzleteket évek óta hatalmas ívben kerülöm el, így ha valaha látsz rajtam bármit, ami Zara, H&M vagy Mango, azt tuti egy gardróbvásáron szereztem, vagy Miskolcon turkáltam. 

Hétfőn még gyorsan elintézek mindent, ami csak beleférhet a napomba, mielőtt elutazunk. Egész nap rohangálok a varrodákba, a textil nagykerbe, a cipzárashoz, a hímzőbe, majd a showroomba. Ehhez a kocsiban üldögéléshez és a bolti melókhoz a legkedvesebb és legkényelmesebb saját tervezésű, plüss kimonó szettem kaptam magamra, amiben – főleg a Retrock vintidzs bundámmal kombinálva – a csávóm szerint olyan vagyok, mint egy oligarcha. Amióta ezt kimondta, le se rohad rólam ez a szett (ma a bunda elmarad, mert sajnos nulla percet töltök kint, a friss levegőn).

  • Plüss kimonószett: MARI
  • Veszkó csizma: Mango (gardróbvásár)
  • Zokni: ZSIGMOND DORA menswear (Ivántól loptam, mindig lenyúlom a zoknijait)
  • Minden ékszer: MAYOL JEWELRY 

További képekért kattints a galériánkra!