Quantcast

Céline Dion álomruhákban varázsolta el New Yorkot

Az énekesnő fantasztikus outfitekben jelent meg az elmúlt hetekben.

Céline Dion éppen most turnézik New Yorkban. A legtöbb sztár ilyenkor úgy lép utcára, hogy senki ne ismerje fel, azonban Céline inkább minden egyes alkalommal, amikor utcára lépett, úgy nézett ki, mintha a kifutón sétálgatna. Ezt az Oscar de la Renta ruhát valószínűleg nem arra találták ki, hogy a piszkos utcákon sétálgasson benne bárki is, de Céline-t és stylist csapatát ez egyáltalán nem érdekelte. A virágcsokor pedig csak még színpadiasabbá teszi ezt az összeállítást, de egyszerűen nem lehet haragudni ezért.

Ennél tökéletesebb Michael Kors összeállítást az utóbbi időben nem sokat láttunk. Ráadásul az is ámultba ejtő, ahogyan Céline pózol ebben a szettben. Egy profi modell se csinálná jobban!

Peter Do ruhái és Céline Dion elhozták a tavaszt New Yorkba. A rózsaszín ing, zakó, redőzött szoknya és a trapéz nadrág tökéletes kompozíciót alkot, amit az énekesnő egy Balenciaga táskával és napszemüveggel tett még egyedibbé.

A Brandon Maxwell-kabát egy picit visszafogottabb, de így is tekintélyt parancsoló. A csodás összeállítást még a tervező is majdnem megkönnyezte, aki az Instagramján áradozott az énekesnőről.