Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FALSZÍNEK

Ezzel a trükkel érheted el, hogy ne a TV legyen a nappali leghangsúlyosabb része

2024. május 21.

1 perc olvasás

ELLE

nappali tv televízió
Ezzel a trükkel érheted el, hogy ne a TV legyen a nappali leghangsúlyosabb része
© Shutterstock

Te is szeretnéd, ha nappalid nem csupán egy TV-ből állna? Akkor itt az ideje, hogy úgy alakítsd át a lakásodat, hogy ne a TV játssza a főszerepet.


A legtöbb háztartásban a televízió szükségszerű rossz. Persze, itt láthatjuk a kedvenc tévéműsorainkat, vagy a Netflix kasszasikereket, de valljuk be, a TV az a dolog, amit elég nehéz ízlésesen elhelyezni, főleg ha még a működéshez szükséges doboz is mellette van.

DekortV-k helyett hagyományosat

Persze léteznek ma már olyan tévék is, amelyek a falra szerelhetőek, és használaton kívül egy fali képként funkcionálnak, ám ezek nem éppen pénztárcabarát kategóriában mozognak. Lássuk, mit tehetsz, hogy ne a TV legyen a nappali főszereplője.

Fekete falak

Váratlan húzás, de a lakberendezők szerint sokat segít, ha legalább az az egy fal feketére van festve, ahol a TV elhelyezkedik. A szoba többi részében dönthetsz úgy, hogy a többi fal világos marad, csak a mozi területét fested le feketére. Hidd el, díszíteni is végtelenül elegánsan lehet.

Építsd be!

Vannak, akik műalkotásokkal veszik körül a televíziót, mások pedig műkandallót installálnak köré. Nem lőhetsz mellé, ha a TV-t egy jól felépített dekorációs ív részeként használod, nem pedig külön álló egységet képzel vele.

Rejtsd el!

Az antik szekrényekbe rejtett tévéknél nincs izgalmasabb, ez általában a vendégeket is lenyűgözi. Senki nem számít arra, hogy nem használati tárgyak lapulnak a falra szerelt szekrényben, hanem egy óriási tv.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves