Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

DEKORÁCIÓ

3 filléres trükk, amivel a nappalid extra elegáns lesz

2024. május 21.

1 perc olvasás

ELLE

nappali lakberendezés trükkök fekoráció
3 filléres trükk, amivel a nappalid extra elegáns lesz
© Shutterstock

Ha ezeket a tippeket megfogadod, a nappalidra szinte költened sem kell, mégis exkluzívnak és drágának tűnik majd.


Szeretned átalakítani a nappalit, és az a vágyad, hogy minél kevesebb anyagi ráfordítással is minőségi legyen? A belsőépítész szerint, ezeket a trükköket érdemes alkalmazni a dekoráció során, ha ez a vágyad.

Díszpárnák

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy feldobd a nappalit, valamint a kanapét, az a díszpárnák huzatának lecserélése. Szinte elképzelhetetlen, mekkora változást hozhat a nappali összhatását tekintve, ha az egymástól különböző díszpárna huzatokat egységesíted, és egy letisztultabb irányt követsz.

Igazi növények

Ugyan a műnövények megkönnyíthetik az életedet, ezek általában mindig feltűnően élettelenek. A mű dolgok nem éppen tűnnek sem exkluzívnak, sem elegánsnak, az igazi növények sokkal kifinomultabb megoldást biztosítanak. Ezen kívül, kulcsfontosságúak minden helyiségben, ugyanis tisztítják a levegőt is.

Fali lámpák

Az állólámpák ideje lejárt, nem csupán hangulatosabb, de jóval praktikusabb az, ha falra szerelt lámpákat helyezel el a szobában. Az állólámpákat általában kerülgetni kell, foglalják a helyet, és még a vezeték is útban van. A fali lámpa azazonban ennél sokkal elegánsabb megoldás, mellette pedig helytakarékos is.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves