Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

2023 TREND

Ezek a színpárosítások hódítanak idén

2023. március 20.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

trend színpárosítás 2023 idén divatos
Ezek a színpárosítások hódítanak idén
© Getty Images

Próbáld ki ezeket a divatos színpárosításokat!


Ha kilépnél a biztonságos színpárosítások bűvköréből, vedd olyan színharmóniák felé az irányt, amik feldobják és egyedivé teszik otthonod. Íme 3 színpárosítás, amikkel a szakértők szerint nem lehet hibázni.

Kék és barna

A babakék és a barna különleges párosításnak tűnhet a konyhában, de működik! Akár nagyon halvány, akár sötét, akár pasztelles kék árnyalatot választunk, barna szekrény frontokkal, pultokkal vagy barnás márvány burkolattal mesésen néz együtt ki. 

Lila és hús árnyalatok

Ugyan nem kimondottan hálóba vagy fürdőbe való színkombináció, egy könyvtár szobában vagy nappaliban, serkentő és jókedvre derítő hatást kelt a lila és a vörös halványabb, de mélyebb árnyalatainak párosa.

Okker sárga és fekete

Kellemesen gazdag és mégis valahogy rusztikus és földes hatású az okker sárga, ugyanakkor meleg és kifinomult. Legjobb tulajdonságai sötétbarna vagy fekete bútorokkal, padlóval párosítva jönnek ki leginkább.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves