Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NAGY NAP

Ezek 2023 legnagyobb esküvői dekor trendjei

2023. március 17.

3 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

Dekoráció esküvő trendek 2023 tavasz-nyár esküvői dekor
Ezek 2023 legnagyobb esküvői dekor trendjei
© Getty Images

Idén ilyen csodás esküvői dekorációk lesznek népszerűek.


A meghatódott “hozzád megyek” után, de a boldogító “igen” előtt bizony sok elintéznivaló van egy esküvő körül. Közülük talán a legélvezetesebb vagy stresszesebb a dekoráció, ami ad ennek a csodás eseménynek egy keretet. Ha van egy remek helyszínetek, már nem sokat kell rajta díszíteni, de íme néhány inspiráló esküvői dekor trend, amik még emlékezetesebbé tehetik a napotok!

Oszlopos tag

Ugyan kellenek az asztalra helyezett virágköltemények, fontos, hogy ezek ne zárják el egymás elől az asztaltársaság tagjait. Néhány virágállványra emelt grandiózus bokréta azonban karaktert visz a vacsora helyszínre.

Getty Images

Nyári színek és üveg hangsúlyok

A legtöbb esküvő a jó idő miatt nyáron van, miért is ne lehetne ezt a ragyogóan színes évszakot megjeleníteni az asztaldekorációban? A nyár élénk rózsaszín, lila, sárga színei megalapozzák az esküvő hangulatát.

Getty Images

Egy kis dráma

Egy esküvő fénypontja, amikor a menyasszony és a férj találkozik az oltárnál. Ezt a pillanatot tökéletesen kiemeli egy buja, bokorszerű növény keret. Szem nem marad szárazon!

Getty Images

Színtömbök

Az esküvők jellemző színe a fehér, de nem kell annak lennie, ha ti szeretitek az egyedibb megoldásokat. Tengerkék abrosz, ezüst tányérokkal  és türkiz, barna szalvétával? Miért is ne! Bármilyen karakteres színkombináció működhet, ami a szívetekhez közel áll.

Getty Images

Fénysátor

 Egy csodás fényfüggöny vagy lámpákból alkotott sátor, kupola tökéletes fotó, első tánc, de akár vacsora helyszín is lehet.

Getty Images

Egyszerűen nagyszerű

Ha az esküvői helyszínetek nagyon karakteres, például egy régi kastély gyönyörű stukkókkal, érdemes minimalista dekorban gondolkodni.  Néhány egyszerűen elhelyezett levél vagy az asztaon végigfutó girland, elég is lehet.

Getty Images

A plafonon

A tökéletes összhatáshoz a mennyezeti dekorról sem szabad elfeledkezni. Egyszerű lámpabúrák belógatása is karaktert ad a vacsora térnek, de ha ezeket ki is tudjátok világítani, minden vendég méltatni fogja a jó ízléseteket.

Getty Images

Fotósarok másképp

Akár kettőtök, akár a vendégeitek fotózkodására, érdemes kitalálni egy dekoratív hátteret. Egy ilyen gyönyörű virág kompozícióba ágyazott kanapé mindenkinek vonzó helyszín lesz.

Getty Images

Az oltár felé virágok közt

A templomban sem kell lemondani az egyedi dekorációról! Néhány, kisebb méretű, kaspós fa a padok között, vagy egyedi virágbokréta oszlopok behozzák a természet jótékony hatását a térbe.

Getty Iamges

Mezei hangulat

Nem kell drága virágnak lennie a díszeknek. Még a mezei virágokból is lélegzetelállító kompozíciókat lehet alkotni.

Getty Images

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves