Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KOSARAT KAP

Ezért kell neked is egy "boyfriend basket"

2023. február 07.

3 perc olvasás

Szőke Anna

lakberendezés fonott kosarak összeköltözés boyfriend basket tárolás
Ezért kell neked is egy "boyfriend basket"
© Shutterstock/allme

Rendetlen a párod? Itt a megoldás: a Boyfriend Basket!

 


Még nem költöztetek össze, de már sok időt tölt nálad? Még nincs saját polca a szekrényedben, de a könyvei, kábelei, zoknijai már kitesznek egy fél fiókot? Ráadásul mindent a lakás legváratlanabb pontjain hagy? Kávés bögre a vécé mellett, fogkefe az előszoba tükröd peremén, hajzselés tubus a kanapé mögé esve... A boyfriend basket segítségével mind a ketten nyertek; te azt, hogy újra rend lesz az otthonodban, ő pedig azt, hogy mindig tudja hol találja szanaszét hagyott vackait.

De mi is az a boyfriend basket?

Nem kell valami nagyon bonyolult dologra gondolnod. Ez egy olyan tároló - kosár, tálca, doboz - melyet arra a célra rendszeresítesz az otthonodban, hogy a másik feled holmijait összeszedetten és kevésbé szem előtt tárolhasd. Ha azt tervezed, hogy egy fiókban vagy a szekrényedben szabadítasz fel helyet a tároló számára, akkor nem fontos, hogy maga az alkalmatosság hogy néz ki, viszont ha úgy tervezed, hogy a partnered számára is könnyen elérhető helyen – ergo mindenképp szem előtt – tárolod, akkor fontos lehet, hogy esztétikailag is illeszkedjen otthonod enteriőrjébe.

Szerencsére a különböző lakberendezési áruházak és online shoppok számtalan variációt kínálnak tárolóeszközökre. Az egészen aprócska tálaktól és tálcáktól kezdve egészen a nagy, fa ládákig. Rajtad múlik, hogy meghatározd pontosan miket is fog benne tárolni  a rendetlen szerető illetve, hogy milyen lakberendezési stílust részesítesz előnyben.

Összegyűjtöttük a legszebb és legpraktikusabb boyfriend basket alternatívákat:

Ha egészen apró dolgokat tárolnál, mint a kulcscsomója vagy a zsebéből kihullott apró, akkor a tálcák jelenthetnek praktikus megoldást. Ezekből nagyon széles a repertoár, fonott, fém sőt kő változatokat is egyszerűen találhatsz.

boyfriend_basket_jysk_joar_elle
Jysk JOAR fonott tálca - 3.990 FT
boyfriend_basket_moemax_elle
Moemax fekete fém tálca - 3.990 FT

Ha könnyen szeretnéd A-ból B-be átvinni, egy ilyen füles megoldás jelentősen megkönnyítheti az életedet.

boyfriend_basket_ikea_risatorp_elle
IKEA Risatorp füles fém kosár - 3.790 FT

Ha legszívesebben elrejtenéd, ez az ajtó hátuljára felakasztható megoldás kifejezetten jó lehet számodra. A nagyobb holmikat is elnyeli, de egy zseb is található rajta az apróságok tárolására.

boyfriend_basket_bonami_wenko_elle
Bonami Wenko ajtóra rögzíthető szennyestartó - 10.990 FT

De a műanyag tároló dobozok is kifejezetten jó alternatívák, ha mondjuk szekrénybe vagy fiókba süllyesztenéd kedvesed kallódó holmijait.

boyfriend_basket_ikea_variera_elle
IKEA Variera műanyag tároló - 2.290 FT

De arra is van opció, ha egy zárt ám esztétikus tárolót keresel, ami mondjuk nem bolygatja meg a nappalid összhatását sem.

boyfriend_basket_moemax_zaya_elle
Moemax Zaya fedeles kosár - 9.990 FT

A fonott és természetes hatású opciók mellett a textil megoldások is divatosak. Akár kisebb akár nagyobb, akár egyszínű, akár mintás változatban van rá szükséged, biztosan találni fogsz olyat, ami stimmel a többi berendezési tárgyaddal.

boyfriend_basket_xxllutz_elle
XXL Lutz kosárka - 3.490 FT
boyfriend_basket_jysk_asker_elle
Jysk ASKER textil tároló kosár - 5.000 FT

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves