Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Artex Pro

Poliform konyha

2022. augusztus 01.

1 perc olvasás

Elle Decoration
Poliform konyha design SIL Sil disegn poliform konyha konyhatervezés
Poliform konyha
© SIL Design

Szponzorált tartalom

A magas minőségű anyagokra és részletekre való odafigyeléssel a Poliform konyhák mércét állítanak a színvonalas gyártás és innovatív konyhatervezés területén. Mindegyik terméke az emberekre és szükségleteik teljes körű kiszolgálására összpontosít. 


Az exkluzivitást, formát és funkciót párosító Artex Pro konyha, letisztult vonalaival és kimagasló anyagaival egy elegáns mégis innovatív egészet képez otthonunk enteriőrjében. A könnyű és folyamatos falelemek, boiserie – rendszer, az új deep shaker és az asztalmagasságú snack bar – mindezek újraértelmezésével egy teljesen új Poliform életérzést kölcsönöz. 

 Az esztétikum és kortárs megjelenés mellett a Pro verzió markáns vonalakkal, élesebb és mélyebb élekkel mutatkozik be. A teljes rendszer képes a munkaterületet összehozni az étkezővel, ami egy egységesebb egészet képez. Sokoldalúsága még hatékonyabbá és funkcionálisabbá teszi konyhánkat. Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves