Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HIGH LIFE

Ez a világ legdrágább lakosztálya, elképesztő a berendezése

2024. február 12.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

Dubai szálloda Royal Mansion legdrágább lakosztály
Ez a világ legdrágább lakosztálya, elképesztő a berendezése
© Shutterstock

A világ legdrágább lakosztálya királyi méretekkel és felszereltséggel bír!


Tavaly januárban csillogó keretek és világsztárok között nyílt meg az Atlantis the Royal Dubai megahotel kapuja. A szállodaavatók között volt Kendall Jenner és Beyoncé is, aki egész estés koncertet adott a megnyitó hétvégéjén. Az Atlantis the Royal azóta meghódította a szállodapiacot, Royal Mansion lakosztálya pedig a legdrágábbként van számon tartva a világon. Nem véletlenül!

Saját ház egy felhőkarcoló közepén


Azt akartuk, hogy nagyon elegáns, nagyon nagy, nagyon gazdag legyen ez a lakosztály! Valami, ami egyetemesen lenyűgöző!

– mondta Timothy Kelly, az Atlantis elnöke az Architectural Digestnek.

A GA Group által tervezett lakosztály két emeleten négy hálószobát, egy nappalit, egy étkezőt, egy konyhát, egy bár- és játéksarkot, valamint egy irodát foglal magában, valamint egy óriási teraszt végtelenített medencével. Azt gondolnánk a legjobb lakosztálynak az épület tetején a helye, a Royal Mansion mégis az épület 18. és 19. emeletén található, így a lakosztály minden sarkából lenyűgöző kilátás nyílik Dubai látképére, a Burj Khalifával és az Arab-öböllel együtt.

Pazar felszereltség

A lakosztály belső tereit a Calacatta márvány uralja mindenhol: a falakon, a padlón, a konyhában és fürdőben.

Rengeteg márvány van a lakosztályban, aminek egyedi mintázatát úgy használtuk, hogy a kő művészi alkotássá váljon

– tette hozzá Kelly.  

Nemcsak a luxus anyagok, de luxus szolgáltatások is a vendégek igényeit tükrözik a Royal Mansion lakosztályban. A nagyszerűségük igazi jellege a rugalmasságban rejlik: alapból a lakosztályban kilenc felnőtt és négy gyermek elszállásolására van lehetőség, azonban ha igény van rá akár 16 szobás kastéllyá bővithető. De a biztonság és a diszkréció is a Royal Mansion erősségeihez tartozik: privát parkolóval és lifttel egy vendég, aki el akar bújni a világ szeme elől, tökéletesen láthatatlan maradhat a Royal Mansion falai között.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves