Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÁLOMNYARALÁS

5 lakatlan sziget, amit kibérelhetsz az Airbnb-n

2022. augusztus 30.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

utazások Airbnb nyaralás úti cél lakatlan sziget bérelhető szigetek
5 lakatlan sziget, amit kibérelhetsz az Airbnb-n
© Getty Images

Hihtetlen, de az Airbnb segítségével akár egy egész szigetet is kibérelhetsz!


Privát strand, amit csak te, a családod, a barátaid élvezhetnek, távol a zajos tömegtől. Ki ne vágyna egy saját lakatlan szigetre, főleg egy nyaralás alkalmával?! Jó hír, hogy az Airbnb kínálatában lehet ilyen szállást találni és nem is kell érte egy vagyont fizetni. Íme a Robinson-lehetőségek!

Luganville, Sanma tartomány, Vanuatu

A fehér homokos strand és a mélykék víz sokkal csábítóbbak, ha te vagy az egyetlen, aki élvezi őket. A csendes-óceáni privát szigeten pihenhetünk, búvárkodhatunk és felfedezhetjük a 25 hektáros buja trópusi tájat. Ha pedig meguntuk a magányt, csak öt percnyi hajóútra van a fő sziget szórakozási és bevásárlási lehetőségekkel.

Éjszakánként 171 dollár.

Šibenik-Knin megye, Horvátország

Horvátországban, a Ravna Sika szigeten egyetlen ház van, ami bérelhető bárki számára. Alig több mint 20 percre van hajóval a Kornati szigettől, ahol bevásárlási és étkezési lehetőségek is vannak. Bár magányában valóban Robinson-szerű a sziget, a rajta lévő ingatlan számos modern kényelmi szolgáltatást kínál, mint például a Wi-Fi és a folyóvíz.

Éjszakánként 301 dollár.

Granada, Nicaragua

Egy privát villa egy privát szigeten teniszpályákkal és úszómedencével nem tűnik olyan szálláslehetőségnek, amit éjszakánként 200 dollárnál kevesebbért megkaphatnánk, de a La Isla Zacatalosában ez a valóság. A különleges Airbnb szállás a Nicaraguai-tó egyik kis szigetén található, és mindössze 10 perces hajóútra van a szárazföldtől.

Éjszakánként 180 dollár.

Møre og Romsdal, Norvégia

Az Atlanti-óceán nyaldossa ennek a norvégiai privát szigetnek a partját. A picike faházikóban minden alapvető felszereltség megtalálható két személy számára. A szálláshoz tartozik egy felfedezésre szánt evezős csónak is, de a szigeten nincs folyóvíz.

Éjszakánként 49 dollár.

Møre og Romsdal, Norvégia
Airbnb

Quebec, Kanada

Kanadában, egy quebeci, 500 négyzetméteres privát szigeten élvezhetjük a természet csendjét. A szigetet egy édesvizű tó öleli körbe, erdő borítja, így kitűnő hely a horgászat és csendes pihenés szerelmeseinek. A szálláshely körülbelül 70 méterre van a Lac du Bois Franc fő partjától.

Éjszakánként 320 dollár.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves