Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁRKONYHA

Mindenki Jessica Alba különleges konyhaszekrényét akarja

2023. október 12.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés Dekoráció barbie jessica alba Barbie ház rószaszín konyha
Mindenki Jessica Alba különleges konyhaszekrényét akarja
© Getty Images / Axelle/Bauer

Jessica Alba megtalálta a tökéletes konyhaszekrény színt.


Kiválasztani a konyhaszekrény színét, nem egyszerű feladat. Passzolnia kell a konyhapadlóhoz, a munkalaphoz és persze a kiegészítőkhöz is. Jessica Alba tökéletesen teljesítette ezt a kihívást, halvány rózsaszín konyhaszekrényével, ami a lakberendezők, de a rajongók elismerését is kivívta.

A Barbiecore őrület új aktualitást adott ennek a kicsit földes, visszafogott rózsaszín árnyalatnak, ami tökéletesen helyettesíti a már-már unalmasnak mondható bézs vagy törtfehér árnyalatokat. Puha és finom, ugyanakkor kiegyensúlyozott hatást kelt a konyhában és a nappaliban, sőt minden olyan helyiségben, ahol nyugodt érzésre vágyunk.

A narancssárga és barna árnyalatokkal való szoros kapcsolata miatt ez a szín hangulatjavító, anélkül, hogy elsöprővé válna, mint sok vöröses árnyalat. Ahogy azt Jessica Alba is tette, arany fogantyúkkal, fekete kiegészítőkkel, kiegyensúlyozott teret lehet létrehozni vele.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves