Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁRGARDRÓB

Álomszerű Kylie Jenner gardróbja, ezt neked is látnod kell!

2023. április 29.

4 perc olvasás

Kovács Gréta

ruhaszekrény cipők sztárotthon jenner kardashian kylie jenner
Álomszerű Kylie Jenner gardróbja, ezt neked is látnod kell!
© Youtube/@kyliejenner

Még a lakberendezők és a profi szekrényrendszerezők is teljesen elámultak Kylie Jenner őrületes gardróbján, amiben csak a cipőit és a táskáit tárolja! 


A Kardashian-Jenner család legifjabb tagja, a 25 éves Kylie Jenner fiatal kora ellenére olyan fényűző életet él, amiről sokan még álmodni sem mernek: fényűző villáit, modern luxusmedencéit és cuki kisállatait nők ezrei akarják a magukénak tudni, a 26 milliárd forintot érő magángépe pedig olyan extrákkal is rendelkezik, amit a világ leggazdagabb emberei is megirigyelhetnének!

ELKÉPESZTŐ MENNYISÉGŐ CIPŐ ÉS TÁSKA VAN KYLIE JENNER GARDRÓBJÁBAN

Nincs ez másként Kylie Jenner elképesztő cipő- és táskagyűjteményével sem, ami olyan hatalmas, hogy teljesen beterít egy 29 négyzetméteres (!) szobát. A kisebb garzonlakás méretével megegyező garbóbban ruhákat, kiegészítőket, táskákat és cipőket is tárol a szépségguru, tehát egy egészen felfoghatatlan gyűjteményről van szó.

Tiktok/@kyliejenner
Tiktok/@kyliejenner

Köztudott, hogy Kylie Jenner nagy divatrajongó hírében áll, aki imád vásárolni: kisfiának például több cipője van, mint ahány hónapos; a saját cipőinek ára pedig állítólag megközeleíti a 20 millió forintot. Ez az ár persze csak feltételes, de ha szemügyre vesszük a képen hátterében lévő extravagáns dizájner cipőket, könnyen megállapítható, hogy egy-egy ilyen darab ára átlagosan 340 ezer forintra jön ki.

NEM BÍR LEÁLLNI A VÁSÁRLÁSSAL, FOLYAMATOSAN NÖVEKSZIK A GYŰJTEMÉNYE

Persze, nemcsak a saját Valentino, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana és Jacquemus cipőire szeret költeni Kylie Jenner, hanem a táskákra is. Egy márkás táska nála 1,2 millió forinttól kezdődik (csakúgy, mint Jennifer Lopeznél), de az is előfordult már, hogy a szeretteitől egy 40 millió forintos Hermés táskát kapott ajándkba a születésnapjára. 

Tiktok/@kyliejenner
Tiktok/@kyliejenner

Ezeket a táskákat viszont a legnagyobb kényelemben és luxusban tárolja Kylie Jenner: az ütés-, golyó- és törésálló üvegekből készült vitrinjei állítólag a tűz ellen is óvják-védik a cipőit, sőt, az egész úgy működik, mint egy nagy széf: a bejutáshoz a saját ujjlenyomata kell, utána pedig még egy négyjegyű PIN-kódot is be kell ütnie a szépséggurunak, ha be akar jutni a szobába. 

kylie jenner SZÍNEK SZERINT TÁROLJA A CIPŐIT ÉS A TÁSKÁIT

Kylie Jenner gardróbja tehát nem olyan, mint egy mindennapi ruhásszekrény, sokkal inkább, mint egy föld alatti, páncélozott széfterem, ahol a kincseket szokták őrizni. Kincsek mondjuk vannak bőven: kezdjük azzal a fehér-szürke himalájai Hermés Birkinnel, ami kiemelkedő helyet foglal el Kylie gardróbjában. Az alább látható táska 144 millió forintot ér (!), de a mellette levő darabok is jócskán megérnek több millió forintot. Ilyen értékek mellett már érhetőek a biztonsági intézkedések – ám nem ez az egyetlen extra a szépségguru gardróbjában.

Instagram/@kyliejenner
Instagram/@kyliejenner

Kylie Jenner ugyanis nemcsak szín, hanem árnyalatra pontosan tárolja a cipőit, melyek fölött a felső sorokban a színben hozzá passzoló táskák sorakoznak. Az biztos, hogy ez a gardrób olyan, mint egy múzeum, ahol órákig el lehetne bolyongani!

Még többre vagy kíváncsi?

Kylie Jenner két évvel ezelőtt a saját stábjának kivételes lehetőséget biztosított: a Mi van a táskámban? című videójának forgatását ugyanis nem máshová szervezte meg, mint a kivételes gardróbjába. Bár részletesen nem mutatja be a kincseit, a csodálatos gardrób a videóban még jobban látszik, a felvételt megtekintve pedig biztossá válik, hogy minden nő ilyen gardróbról álmodik! 

Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves