Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Most te is beleshetsz Kendall Jenner fényűző nappalijába!

2022. július 28.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
ingatlan villa sztárotthon kardashian kendall jenner los angeles
Most te is beleshetsz Kendall Jenner fényűző nappalijába!
© Instagram/@kendalljenner

Egészen elképesztő a topmodell otthona: a rajongók szerint ez az egyik legjobb Kardashian villa!


A Kardashian család híres arról, hogy szereti a luxust: Kim Kardashian például milliókat költ a ruházkodására, de a többi testvért sem kell félteni, mert mindannyian kacsalábon forgó palotákban élik a mindennapjaikat. Ez alól Kendall Jenner sem kivétel, aki most betekintést engedett a gyönyörű villájába!

Mesés környezetben él a topmodell

Kendall Jenner testvéreiben ellentétben elsősorban nem a botrányaival, hanem fantasztikus stílusával hívja fel magára az emberek figyelmét - ez a szolid természet pedig az otthonán is megmutatkozik. 

A 26 éves topmodell egy egészen elképesztő, 3,5 milliárdos villában él, Los Angeles egyik legelitebb negyedében, Christina Aguilera szomszédságában. A 616 négyzetméteres hegyi villát 2017-ben vásárolta meg Kendall, előző tulajdonosa pedig nem más volt, mint Charlie Sheen. A topmodell azóta több átalakítást is végzett az otthonán, de a ház alapjai '90-es évek óta nem változtak. Nézzük is meg, hogy fest a villa belülről! 

A villa lakberendezése elképesztő ízlésről tanúskodik

Bár spanyol-mediterrán stílusú ház hatalmas méretekkel rendelkezik, a topmodell nappalija mégsem grandiózus, sokkal inkább hívogató és családias. Kendall a nappalija berendezésénél a szimmetriára törekedett, melyet különféle textúrákkal, mintákkal és földszínekkel dobott fel.

Az öt hálószobával és ugyanennyi fürdőszobával rendelkező ház megannyi kényelmes térrel rendelkezik: az egyik legnyugodtabb tér például ez a kényelmes vendégszoba és az onnan nyíló kis terasz, ahová citromfákat is ültetett a topmodell.

Kendall Jenner háza egyszerűen tökéletes

A villa legjobb része azonban nem belül helyezkedik el: ez az ezernyi mediterrán stílusú mozaiklappal kirakott medence ugyanis fantasztikus kilátást biztosít Los Angeles látképére – az biztos, hogy itt már ki lehet pihenni egy-egy fáradt munkanapot!

Persze, a topmodellnek nemcsak a medencéje szép, hanem az egész villája gyönyörű, hiszen az otthona nagyon egyben van. Az Architectural Digest kameráinak részletesen be is mutatta kedvenc tereit, beleértve a címlapjaival teli büszkeségfalát, a festőműhelyét és a több millió forintot érő táskagyűjteményét. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves